کد خبر: ۷۳۴۹۹
تاریخ انتشار : ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۲۰:۵۶

تاکید شورای امنیت روی حاکمیت سوریه ‌بر جولان خشم صهیونیست‌ها را برانگیخت

تاکید بیانیه شورای امنیت سازمان ملل درباره اینکه جولان اشغالی سوریه جزء خاک این کشور است و اینکه رژیم صهیونیستی هیچ حقی در آن ندارد، خشم این رژیم را برانگیخته است.



به گزارش تسنیم به نقل از رادیو رژیم صهیونیستی، «دانی دنون» نماینده رژیم صهیونیستی در سازمان ملل گفته برگزاری نشست شورای امنیت درباره جولان، نادیده گرفتن واقعیت خاورمیانه است!
دنون این را هم گفته که «در حالی که در سوریه هزاران نفر سر بریده می‌شوند و میلیون‌ها نفر آواره شده‌اند»، شورای امنیت تنها روی رژیم به ادعای وی دموکراتیک(!) منطقه تمرکز کرده است.وزارت خارجه رژیم صهیونیستی نیز در اعتراض به بیانیه شورای امنیت اعلام کرده که ترک بلندی‌های جولان از سوی اسرائيل غیرمنطقی است!شورای امنیت سه‌شنبه شب نشستی را بنا به درخواست ونزوئلا و مصر برگزار و طی آن تاکید کرد که تمامی قطعنامه‌های قبلی بر باطل بودن الحاق جولان به اسرائيل تاکید دارد.نماینده چین در سازمان ملل متحد، که ریاست دوره‌ای شورای امنیت را برعهده دارد هم به خبرنگاران گفته که اظهارات اخیر بنیامین نتانیاهو اعضای شورای امنیت را عمیقا نگران کرده است.
وی گفته: «اعضای شورا با استناد به قطعنامه 497 تصمیم گرفته‌اند که اقدام اسرائيل مبنی بر تحمیل قوانین و حیطه اختیاراتش بر بلندی‌های اشغال شده جولان سوریه، بی‌اثر، بدون اعتبار و فاقد اعتبار بین‌المللی است.»نتانیاهو یکشنبه گذشته در اقدامی بی‌سابقه نشست هفتگی کابینه این رژیم را در بلندی‌های جولان اشغالی سوریه برگزار کرد. وی در آغاز نشست کابینه هرگونه احتمال بازگرداندن این منطقه به سوریه را رد و اعلام کرد، تل‌آویو تا ابد قصد ندارد از این منطقه عقب‌نشینی کند.دولت سوریه پیشتر با «تحریک‌آمیز» خواندن اظهارات نتانیاهو، از شورای امنیت خواسته بود که مانع از تکرار آن شود. این اقدام چنان غیرعادی و مضحک بود که حتی اتحادیه عرب، اتحادیه اروپا و آمریکا نیز مجبور شدند برای حفظ آبروی خود هم که شده موضع نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی را رد کنند.
رژیم صهیونیستی در جریان جنگ 1967 بخشی از جولان را اشغال و سپس در سال 1981، انضمام آن به سرزمین‌های اشغالی را اعلام کرد، ولی این اقدام از سوی جامعه جهانی به رسمیت شناخته نشده است.
سایر رویدادها
* دستگاه امنیتی اسرائيل به شهرک‌نشینان شمال فلسطین اشغالی اطمینان خاطر داد که خطری آنان را تهدید نمی‌کند زیرا داعش حتی به فکر حمله به اسرائيل هم نیست!
* جهاد اسلامی فلسطین گفت انتفاضه قدس به سمت عملیات مسلحانه پیش می‌رود.
* روزنامه صهیونیستی هاآرتص از وجود 1500 نقص فنی در رآکتور هسته‌ای دیمونا در صحرای نقب در فلسطین اشغالی خبر داد.