کد خبر: ۷۳۲۱۵
تاریخ انتشار : ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۲۱:۵۶
وزیر اطلاعات:

کارگاه بمب‌سازی تروریست‌ها را شناسایی کردیم

وزیر اطلاعات با تاکید بر عدم کاهش حمایت ایران از هم‌پیمانانش تاکید کرد: این همپیمانان امروز از هر زمان دیگری قوی‌تر هستند و هر روز پیروزی جدیدی را رقم می‌زنند.



حجت‌الاسلام سید محمود علوی وزیر اطلاعات در گفت‌وگو با شبکه تلویزیونی المیادین اظهار داشت: سردار قاسم سلیمانی، فرمانده نیروی قدس سپاه به بشار اسد پیشنهاد کرده بود تا به همراه خانواده‌اش به ایران بیاید و نیروهای تحت امرش را در جنگ با مخالفان از تهران رهبری کند، اما بشار اسد این پیشنهاد را رد کرد.
وی افزود: رئیس‌جمهوری سوریه در پاسخ به پیشنهاد سردار سلیمانی اظهار داشت که خانواده من با دیگر خانواده‌های سوری تفاوتی ندارد و در دمشق خواهیم ماند.
علوی افزود: نبرد علیه سوریه از زمانی آغاز شد که دمشق در کنار حزب‌الله در جنگ ۳۳ روزه علیه اسرائیل ایستاد.
وزیر اطلاعات ادامه داد: اگر ایران با تکفیری‌ها در سوریه و عراق مواجه نمی‌شد، قطعا با آنها در استانهای غربی ایران روبرو می‌شدیم.
علوی با اشاره به اینکه شهر رقه در سوریه یکی از اماکنی است که ضدایران توطئه چینی و برنامه‌ریزی می‌کند، ابراز داشت: در این مدت گروه داعش تلاش‌های زیادی برای اعزام تکفیری‌ها به ایران انجام داده است اما همه این گروه‌ها که به ایران راهی شده‌اند کشته یا دستگیر شده اند.
وی اظهارداشت: بعضی از این گروهها در ایام انتخابات مجلس دهم در ایران، مورد هدف قرار گرفتند و در آن ایام یک کارگاه بزرگ برای ساخت مواد منفجره شناسایی شد.
وزیر اطلاعات با تاکید بر عدم کاهش حمایت ایران از هم‌پیمانانش تاکید کرد: این همپیمانان امروز از هر زمان دیگری قوی‌تر هستند و هر روز پیروزی جدیدی را رقم می‌زنند.