کد خبر: ۷۳۰۱۰
تاریخ انتشار : ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۲۱:۵۸
ضرابی‌زاده، نویسنده کتاب «دختر شینا»:

شبه‌روشنفکرها فقط در پی سقوط و تباهی انسان هستند(اخبار ادبی و هنری)

نویسنده كتاب پرمخاطب «دخترشینا» معتقد است كه در مقابل هنرمندان شبه‌روشنفکر که جز سقوط و تباهی انسان، به چیز دیگری فکر نمی‌کنند، هنرمندان متعهد به انقلاب در پی تربیت و تعالی انسان‌ها هستند.


بهناز ضرابی‌زاده خالق كتاب «دختر شینا» با بیان اینكه هنر متعهد انقلابی و اسلامی انسان‌ساز و كمال‌گراست، افزود: هنر متعهد به هنری گفته می‌شود كه روح تعهد به اندیشه‌ای در آن نهفته است؛ به همین جهت بهتر است بگوییم هنر متعهد انقلاب اسلامی به هنری گفته می‌شود كه قطعا به ارزش‌ها، آرمان‌ها و اهداف انقلاب اسلامی متعهد و وفادار باشد و روح توحیدی و تعالی و حقیقت در آن جلوه‌گر باشد.
وی با اشاره به تربیت‌شدگان مكتب انقلاب اسلامی به عنوان هنرمندانی كه به حرف و عقیده خود ایمان دارند و حاضرند تا پای جان از اعتقاد خود دفاع كنند، گفت: وظیفه این افراد پاسداری از ارزش‌های انقلابی و اسلامی و تلاش در جهت انسان‌سازی است؛ چرا كه هنر اسلامی وظیفه دارد به تربیت و تعالی انسان‌ها بپردازد نه این كه انسان را به رذالت و نگون‌بختی دچار كند.
ضرابی‌زاده، اطلاق هنرمند انقلابی و هنر متعهد انقلابی را به این دلیل كه جداكننده هنر دینی و متعالی از هنر مادی و غیر ارزشی است، بجا عنوان كرد و افزود: این تقسیم‌بندی مرز بین هنر و هنرمند معتقد به آرمان‌ها و ارزش‌های انقلاب اسلامی و حقیقت‌مدار را با هنرمندانی كه ادای روشنفكری درمی‌آورند و جز به سقوط و تباهی ارزش‌های انسانی فكر نمی‌كنند مشخص می‌كند.
وی گفت: تفاوت هنرمندانی كه هنر را برای كسب لذت شهرت و درآمد انتخاب كرده‌اند با هنرمندانی كه به حقیقت و وحدانیت خدا و عالم معنا و تعالی انسان فكر می‌كنند از زمین تا آسمان است و این مرزبندی مانند تفاوت خیر و شر، نیك و بد و عدل و ظلم است.