کد خبر: ۷۳۰۰۵
تاریخ انتشار : ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۲۱:۵۸
پیروزی ملوان و راه آهن، سقوط استقلال اهواز

پرسپولیس یک گام دیگر به قهرمانی نزدیک شد

تیم فوتبال پرسپولیس با برتری برابر استقلال اهواز یک گام دیگر به کسب عنوان قهرمانی نزدیک شد.


سرویس ورزشی-

هفته بیست و هفتم رقابت‌های لیگ برتر از روز گذشته با برگزاری پنج دیدار آغاز شد که در حساس‌ترین بازی تیم پرسپولیس موفق شد در اهواز، استقلال این شهر را با نتیجه دو بر صفر شکست دهد تا یک گام دیگر به کسب عنوان قهرمانی نزدیک شود. دیدار تیم‌های فوتبال استقلال اهواز و پرسپولیس که قرار بود از ساعت ۱۸:۱۰ دیروز در ورزشگاه تختی اهواز برگزار شود به خاطر مشکلات ایجاد شده و سنگ پرانی‌هایی که صورت گرفته با ۳۰ دقیقه تاخیر آغاز شد و در پایان با برتری ۲ بر صفر سرخپوشان به پایان رسید. جری بنگستون( ۵۵ و ۸۵) گل‌های سرخپوشان را به ثمر رساند. این دیدار که تحت تاثیر اتفاقات قبل از بازی آغاز شده بود ۴۵ دقیقه نه چندان جذاب داشت که دو تیم نتوانستند موقعیت خطرناکی روی دروازه‌ها ایجاد کنند. تنها در دقیقه ۲۸ بود که سانتر رامین رضاییان را بنگستون با ضربه سر به سمت دروازه استقلال اهواز زد که دروازه‌بان این تیم این ضربه را به کرنر فرستاد. در دقایق پایانی نیمه اول این دیدار محسن بنگر کاپیتان سرخپوشان به خاطر مصدومیت جایش را به اومانیا داد.
در نیمه دوم پرسپولیس کمی بهتر از نیمه اول کار کرد و در دقایق ابتدایی این نیمه به گل رسید. در دقیقه ۵۵ این دیدار امید عالیشاه سانتری را روی دروازه استقلال اهواز ارسال کرد که جری بنگستون با ضربه سر دروازه حریف را باز کرد. پس از این گل شاگردان برانکو سعی در استفاده از ضد حملات و آرام کردن بازی داشتند که توانستند به اهداف خود نیز برسند. با این حال استقلال اهواز که سقوطش به لیگ دسته اول قطعی شده بود تلاش کرد گل خورده را جبران کند. در دقایق پایانی این دیدار پرسپولیس در یکی از ضد حملاتش علیپور را پشت محوطه جریمه صاحب موقعیت کرد که چرخش این بازیکن و ورود به محوطه جریمه با خطای مدافعان استقلال اهواز مواجه شد و سرخپوشان در دقیقه ۸۵ صاحب ضربه پنالتی شدند که جری بنگستون این ضربه را به گل تبدیل کرد. درحالی که بازی دقایق پایانی را طی می‌کرد هجوم تماشاگران به زمین برای دقایقی بازی را متوقف کرد و پس از بازگشت آرامش به زمین دقایق وقت اضافه سپری شد اما تغییری در نتیجه حاصل نشد. با نتیجه‌ای که در این بازی بدست آمد، سقوط استقلال اهواز به لیگ دسته اول قطعی شد.
پیروزی ملوان و راه آهن
در انزلی تیم ملوان موفق شد مهمان خود سایپا را با نتیجه 3 بر 2 شکست دهد. در این بازی مازیار زارع در دقیقه 6، محمدحسین کنعانی‌زادگان در دقیقه 25 و سیدجلال رافخایی در دقیقه 34 (پنالتی) برای ملوان گل زدند و هر سه، گل خود را به مهرداد اولادی بازیکن سابق خود که هفته گذشته از دنیا رفت، تقدیم کردند. برای سایپا نیز غلامرضا رضایی در دقایق 11 و 79 گلزنی کردند.در تبریز، تیم‌های گسترس فولاد و استقلال خوزستان به دیدار یکدیگر رفتند که این دیدار با تساوی بدون گل و تقسیم امتیازها به پایان رسید.  در دیگر دیدار دیروز(جمعه) راه‌آهن میزبان پدیده بود و توانست این تیم را با نتیجه 3 بر یک شکست دهد. این در حالی بود که احمد آل‌نعمه بازیکن پدیده به خاطر جلوگیری از گل حریف، در دقیقه 46 با کارت قرمز داور از بازی اخراج شد تا یکی از گل‌های راه‌آهن از روی نقطه پنالتی به ثمر برسد. بهادر عبدی در دقیقه 45 و مهرداد محمدی در دقایق 47 (پنالتی) و 85 برای راه‌آهن گل زدند و محسن بیات در دقیقه 62 برای پدیده گلزنی کرد.  در آخرین بازی دیروز تیم‌های استقلال و فولاد در ورزشگاه آزادی به مصاف یکدیگر رفتند که نتیجه این بازی در شماره بعدی روزنامه به چاپ خواهد رسید. لازم به یادآوری است که برنامه دیدارهای باقیمانده هفته بیست و هفتم لیگ برتر به شرح زیر است:
یکشنبه 5/02/1395
*ذوب آهن ........................................ صبای قم( ساعت 17:15)
*سیاه جامگان ........................... تراکتورسازی (ساعت 17:30)
*نفت تهران ......................................... سپاهان (ساعت 19:15)
captcha