مرتجعین عرب از ترس توان موشکی ایران دست به دامان آمریکا شدند
ترس از توانمندیهای موشکی ایران، مرتجعین عرب را به درخواست کمک از آمریکا برای احداث یک سامانه دفاع موشکی واداشت. آمریکا با این درخواست موافقت کرده است!
هراس کشورهای عربی منطقه از رشد روز افزون توان موشکی ایران باعث شده که آنها برای غلبه بر این هراس دست به دامان آمریکا شوند. به گزارش تسنیم، «عبداللطیف الزیانی» دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس میگوید، «اشتون کارتر» وزیر دفاع آمریکا و وزرای دفاع کشورهای حوزه جنوبی خلیج فارس درباره احداث سامانه دفاع موشکی مشترک و تشکیل نیروی ویژه به توافق رسیدند اما در این دیدار توافق جدیدی درباره فروش تسلیحات نظامی به کشورهای منطقه صورت نگرفته است.
«کارتر» همچنین درباره آنچه «توسعه عملیات سایبری و توانمندیهای نظامی دریایی» نامیده شده با همتایان عرب خود گفت وگو کرده است.