kayhan.ir

کد خبر: ۷۱۴۸۷
تاریخ انتشار : ۱۶ فروردين ۱۳۹۵ - ۲۱:۴۷
مرکز پژوهش‌های مجلس:

67 درصد لایحه برنامه ششم رویکرد اقتصاد مقاومتی ندارد

سخنگوی کمیسیون ويژه تولید ملی با اشاره به بررسی لایحه برنامه ششم با رویکرد اقتصاد مقاومتی گفت: ‌مرکز پژوهش‌ها 67 درصد لایحه برنامه ششم را مرتبط با رویکرد اقتصاد مقاومتی نمی‌داند.



اسماعیل جلیلی در گفت‌وگو با فارس، با اشاره به  اینکه دیروز جلسه کمیسیون ویژه تولید ملی با حضور اعضای کمیسیون و نمایندگان سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی، وزارت اقتصاد، مرکز پژوهش‌ها و دیوان محاسبات برگزار شد، اظهار داشت: در این جلسه وضعیت لایحه برنامه ششم از منظر تطبیق با سیاست‌های اقتصاد مقاومتی بررسی شد.
به گفته این نماینده مجلس، نمایندگان مرکز پژوهش‌ها معتقدند برنامه دولت پیوستگی ندارد و شامل یکسری استعلام از دستگاه‌ها بوده که تجمیع شده است.
همچنین لایحه برنامه ششم اولویت‌بندی نداشته و 67 درصد آن با اقتصاد مقاومتی نامربوط است.
به گفته اسماعیل جلیلی، طبق نظر مرکز پژوهش‌ها در لایحه برنامه ششم به چشم‌انداز و سیاست‌های نفتی اشاره شده و بحثی در خصوص چشم‌انداز تجارت دیده نمی‌شود همچنین الزامات برخی از احکام در لایحه وجود ندارد.
اتاق تعاون: اقدام درباره اقتصاد مقاومتی
 صورت نگرفته است
از سوی دیگر بهمن عبداللهی رئیس اتاق تعاون ایران هم در گفت‌وگویی با اشاره به اینکه موضوع اقتصاد مقاومتی در سال‌های گذشته همواره از سوی رهبر معظم انقلاب بیان شده است، اظهار داشت: در این باره اقدام جدی در بخش دولتی و غیردولتی صورت نگرفته است.
وی با بیان اینکه نه تنها بخش دولتی، بلکه بخش خصوصی و تعاونی‌ها هم باید در جریان اقتصاد مقاومتی اقدامات جدی و موثر انجام دهند، افزود: سخنان رهبر معظم انقلاب برای مسئولان اقتصادی کشور یک اتمام حجت بود و همه دستگاه‌ها موظف به اجرای این سیاست خواهند بود.
رئیس اتاق تعاون ایران خاطرنشان کرد: همه ما در قبال مردم و رهبری پیرامون مسئله اقتصاد مقاومتی مسئول هستیم و همچنین بخش تعاون هم به عنوان یک بخش مردم‌نهاد طبق بند اول سیاست‌ها، متناسب برای بخش‌های مختلف اقتصادی، نقش‌آفرینی خواهد کرد.
عبداللهی با بیان اینکه بخش تعاون بیشترین قرابت و نزدیکی را با سیاست اقتصاد مقاومتی دارد، گفت:‌ موضوع اشتغال و توجه به مزیت‌های اقتصاد کشور، از جمله مهم‌ترین مواردی است که باید در دستور کار دولت قرار گیرد.
وی افزود: جلوگیری از واردات مشابه با تولید داخل و افزایش توجه به بخش تولید کشور برای برون‌رفت از رکود اقتصادی با همراهی تعاونی‌ها، از جمله دیگر موارد موثر در تحقق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی است.