کد خبر: ۷۱۴۳
تاریخ انتشار : ۱۱ اسفند ۱۳۹۲ - ۲۰:۵۳

تظاهرات گسترده در سوریه به حمایت از ارتش و بشار اسد

مردم سوریه با برگزاری تظاهرات گسترده در شهرهای مختلف این کشور حمایت خود را از نظام سوریه و ارتش ابراز داشته و حملات تروریستی علیه غیرنظامیان را محکوم کردند.
به گزارش خبرگزاری‌ها، مردم در چند شهر تجمع کرده و در حمایت از بشار اسد و ارتش شعارهایی سر دادند.
تظاهرکنندگان حملات تروریستی را محکوم و از کشورهایی که به حمایت از تروریست‌ها می‌پردازند خواستند از دخالت در امور داخلی سوریه پرهیز کنند.
شرکت کنندگان در تظاهرات همچنین اعلام کردند که با حمایت از ارتش با تروریست‌ها مقابله خواهند کرد.
در حومه دمشق نیز راهپیمایی گسترده‌ای صورت گرفت و مردم با در دست داشتن پلاکاردهایی جنایات گروه‌های تکفیری را محکوم و از تلاش‌های ارتش برای مقابله با تروریست‌ها قدردانی کردند.
تظاهرکنندگان از همه مردم سوریه خواستند برای مقابله با تروریست‌ها متحد شوند.
یکی از تظاهرکنندگان گفت، این تظاهرات نشان دهنده وحدت سوری‌ها و زندگی در کنار یکدیگر در سوریه است و پیر و جوان، مسلمان و مسیحی حمایت خود را از ارتش اعلام می‌کنند.
در این حال بشار جعفری نماینده دائم سوریه در سازمان ملل متحد اعلام کرد ارتش این کشور قادر است تکلیف نبرد را در بسیاری از مناطق دو ساعته حل کند.
وی افزود، وجود غیرنظامیان در بسیاری از مناطق مانع از آن می‌شود که ارتش سوریه از همه امکانات خود علیه تروریست‌ها استفاده کند. جعفری گفت، ارتش سوریه به اندازه کافی، هواپیما، تانک،‌هلی‌کوپتر و تسلیحات پیشرفته دارد و می‌تواند تروریست‌ها را نابود کند اما رئیس جمهور تأکید کرده است که مایل نیست هیچ غیر نظامی در عملیات ارتش قربانی شود.
از سوی دیگر، وائل الحلقی نخست‌وزیر سوریه در سفر به استان درعا از جوانانی که مقابل نظام ایستاده‌اند خواست سلاح خود را کنار بگذارند و به آغوش نظام برگردند.
وی تأکید کرد، سوریه به پیروزی بر تروریسم ادامه می‌دهد و مردم و گروه‌های مردمی برای دفاع از سوریه در مقابل تروریست‌ها، آمادگی کامل دارند. این در حالی است که ارتش سوریه همچنان به پیشروی‌های خود در مناطق مختلف و پاکسازی این مناطق از حضور تروریست‌ها ادامه می‌دهد. نیروهای ارتش سوریه با دفع حمله گروه‌های تروریستی مسلح در حومه حماه، شماری از آنها را به هلاکت رساندند.
در این درگیری تعدادی از مخفیگاه‌های تروریست‌ها منهدم شد و سلاح‌ها و مهمات آنها به دست نیروهای ارتش افتاد.
بیش از 30 تروریست نیز از جمله سرکرده‌های دو گروه تروریستی در حومه دمشق به هلاکت رسیدند.
نیروهای ارتش با اجرای عملیات کمین در حومه دمشق موفق شدند تلفات سنگین به تروریست‌ها وارد کنند. دو نفر از تروریست‌های عضو جبهه النصره که در کمین ارتش سوریه در غوطه شرقی زنده مانده و به اسارت درآمدند اعتراف کردند شماری از فرماندهان تروریست‌ها که در این کمین به هلاکت رسیدند از اتباع عربستان و برخی دیگر از کشورهای عرب خلیج فارس بودند. این تروریست‌ها اظهار داشتند که روحیه تروریست‌ها به علت قرار گرفتن در محاصره شدید ارتش درهم شکسته است.
این افراد افزودند که به آنها گفته شده بود که برای جهاد می‌جنگید و سؤال نکنید و در هیچ چیز دخالت نکنید زیرا بعدها همه چیز را خواهید فهمید.