کد خبر: ۷۰۳۵۹
تاریخ انتشار : ۱۸ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۹:۵۲

کوتاه از شهرستان‌ها


123 شهید یزدی مفقود‌الاثر هستند
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان یزد گفت: استان یزد 3 هزار و 850 شهید تقدیم انقلاب اسلامی کرده که از این تعداد هنوز 123 شهید مفقود‌الاثر و خانواده‌های آنها چشم‌انتظار هستند.
احمد ابراهیمی افزود: 754 آزاده، 9 هزار و 585 جانباز و 65 هزار نفر در استان یزد به عنوان خانواده شهید، جانباز، آزاده و ایثارگر، زیر پوشش بنیاد شهید و امور ایثارگران هستند. وی در پایان از ساماندهی 273 گلزار شهدا در سطح استان یزد خبر داد.

تشکیل ستاد شهدای مدافع حرم در خوزستان
اهواز - خبرنگار کیهان: مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خوزستان گفت: این استان در راه دفاع از حرم حضرت زینب(س) 50 شهید و 200 جانباز تقدیم کرده است. عبدالرضا فرجیان از تشکیل ستاد شهدا و جانبازان مدافع حرم در خوزستان با هماهنگی فرمانده سپاه حضرت ولی‌عصر(عج) استان و فرمانده قرارگاه کربلا خبر داد و افزود: مقرر شد این ستاد با حضور 22 دستگاه دولتی رفع مشکلات و مسایل خانواده‌های معظم این شهدا را با رویکرد تسریع و تدقیق در دستور کار قرار دهد.
وی درباره خدمات فرهنگی و آموزشی به خانواده‌های شهدا و ایثارگران گفت: سال گذشته 624 نفر اعزام به حج عمره و 275 نفر به حج تمتع، 1300 نفر به مشهد مقدس و 300 نفر به عتبات عالیات اعزام شدند همچنین 100 درصد هزینه آموزش 8300 نفر در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی پرداخت شده است.
فرجیان افزود: در قالب سفر کاروان‌های راهیان نور نیز از ابتدای بهمن ماه سال جاری 1500 نفر از 18 استان کشور در قالب کاروان‌های 170 نفره از مناطق عملیاتی استان خوزستان بازدید کردند.

پروانه تاسیس 4 واحد رادیولوژی
اهواز - خبرنگار کیهان:  معاون اجرایی مرکز بهداشت خوزستان از اخذ پروانه تاسیس 4 واحد رادیولوژی در مراکز بهداشتی درمانی چهار شهرستان تابعه دانشگاه جندی‌شاپور اهواز خبر داد.
مهندس صادق مرادی افزود: این دستگاه‌ها از محل اعتبار بیمه روستایی و با اعتباری بالغ بر 15 میلیارد ریال خریداری شده‌اند که در آینده نزدیک در شهرستان‌های دهدز، اندیکا، حمیدیه و باوی با تعرفه دولتی راه‌اندازی می‌شوند.

پرداخت وام به مددجویان کمیته امداد
هندیجان - خبرنگار کیهان: فرماندار هندیجان از پرداخت 11 میلیارد و 30 میلیون ریال وام به 102 مددجوی تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) خبر داد.احمد جعفری نسب در جلسه شورای اشتغالزایی هندیجان گفت: تعهد اشتغالزایی امسال این شهرستان 362 نفر بوده که تاکنون بیش از این مقدار و حدود 560 نفر مشغول به کار شده‌اند.وی با اشاره به تشکیل 10 تعاونی اشتغال در زمینه آبزی‌پروری افزود: مجموع 20 نفر در زمینه گرگوربافی و پرورش آبزیان مشغول به کار شده‌اند و کلاس‌های آموزشی برای متقاضیان این نوع فعالیت نیز تشکیل شده است.فرماندار هندیجان افزود: تاکنون به 4 متقاضی، وام 30 میلیون تومانی برای راه‌اندازی چاپ‌خانه صنعتی و فروشگاه لوازم خانگی از سوی صندوق کارآفرینی پرداخت شده است.جعفری نسب با اشاره به راه‌اندازی تعاونی‌های تولیدی در هندیجان و روستاهای آن گفت: در اداره گمرک نیز حدود 200 نفر به کار گمارده شده‌اند که نیازمند تشکیل تعاونی کارگری هستند.

طولانی‌ترین نقاشی گروهی
اصفهان - خبرنگار کیهان: مدیر منطقه 4 شهرداری اصفهان گفت: در آستانه روز درختکاری، مسابقه طولانی‌ترین نقاشی گروهی با موضوع درخت و درختکاری در باغ غدیر اصفهان برگزار شد. محمد هویدا افزود: این مسابقه با شرکت بیش از 70 خانواده انجام شد و هر قطعه از این نقاشی در ابعاد یک متر در یک متر، توسط یک خانواده تصویرسازی شده است.
مدیر منطقه 4 شهرداری اصفهان گفت: در این مراسم طی بیانیه‌ای با امضای حاضران، انجمن  حمایت از فضای سبز در منطقه چهار تشکیل شد تا به عنوان سفیران حفظ و نگهداری فضای سبز این منطقه فعالیت کند.

احیای طرح آرامش بهاری
یاسوج - خبرنگار کیهان: مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: این اداره در سال جاری رتبه نخست را در وصول موقوفات در سطح کشور به دست آورده است. حجت‌الاسلام والمسلمین سیدنورالله جنتی‌پور با اشاره به فرا رسیدن نوروز گفت: با شروع فصل بهار طرح نوروزی «آرامش بهاری» در 36 بقعه متبرکه کهگیلویه و بویراحمد برگزار می‌شود.
به علاوه برنامه‌های گوناگون فرهنگی و مذهبی از 28 اسفند تا 14 فروردین 95 در اماکن متبرکه این استان اجرا خواهد شد.

بهره‌‌برداری از 2 باب مدرسه
سمنان - خبرنگار کیهان: با حضور مسئولان محلی 2 باب مدرسه در شهرهای گرمسار و آرادان از محل اعتبارات بنیاد برکت احداث و به بهره‌برداری رسید.مدرسه 6 کلاسه حاجی‌آباد گرمسار در زمینی به مساحت دو هزار و 348 مترمربع، با زیربنای 631 مترمربع، محوطه‌سازی هزار و 409 و دیوارکشی 185 به بهره‌برداری رسید. همچنین مدرسه 6 کلاسه حسین‌آباد کردهای آرادان در زمینی به مساحت هزار و 997 مترمربع، زیربنای 631 مترمربع با هزار و 456 مترمربع محوطه‌سازی و 167 مترمربع دیوارکشی احداث و مورد بهره‌برداری قرار گرفت.اعتبار هزینه شده از سوی بنیاد برکت برای این 2 طرح 14 میلیارد ریال بوده که بقیه اعتبار هزینه شده از سوی دولت پرداخت شده است.

برپایی یادواره شهدا
درچه - خبرنگار کیهان: چهارمین یادواره 37 شهید سادات شهر درچه از جمله شهید آیت‌الله سیدمحمدباقر درچه‌ای، شهید سیدمجتبی میرلوحی معروف به نواب صفوی، و دو شهید مدافع حرم برگزار شد. همچنین در این مراسم از خانواده‌های شهیدان سیدمحمد و سیدحسن مرتضوی به عنوان شهدای خبرنگار کیهان تجلیل به عمل آمد.

احداث 289 واحد مسکن
ساری - خبرنگار کیهان: مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) مازندران گفت: به منظور رفع بخشی از مشکلات مسکن مددجویان عملیات اجرایی 193 واحد مسکونی در روستاها و 96 واحد مسکن شهری با اعتبار 27 میلیارد ریال آغاز شده است. تیمور طهماسب میزان اعتبارات دولتی به کمیته امداد مازندران را جهت پرداخت مستمری مددجویان در سال جاری 899 میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: تاکنون 82 درصد از بودجه تحصیلی پرداخت شده است.

ضرورت احداث مراکز شبه‌خانواده
پیشوا - خبرنگار کیهان: رئیس اداره بهزیستی پیشوا گفت: این شهرستان با داشتن حدود 100 هزار نفر جمعیت و اضافه شدن افرادی به‌طور روزانه به آن به واسطه رونق یافتن شهرک‌های مسکونی اقماری، به شدت نیاز به فضایی دارد که در آن شرایط نگهداری شبیه به منازل مسکونی وجود داشته باشد.حمید اسماعیلی افزود: وجود پرونده‌های مختلف افراد مجهول‌الهویه در سطح شهرستان، زمینه را برای پاسخ مثبت دادن به این نیاز را فراهم‌تر می‌کند و جای دارد نیکوکاران برای حفظ منافع عمومی نسبت به احداث مراکز شبه‌خانواده اقدام کنند.