برپایی جشنواره غذا در صومعهسرا
جشنواره غذاهای محلی در روستای سیاه اسطلخ صومعهسرا برگزار شد.
دبیر این جشنواره گفت: جمعی از بانوان صومعهسرایی به مناسبت سی و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی 37 غذای محلی نظیر باقلا قاتق، ترش تره، اردک شکم پر، سیرابیج، چخرتمه، میرزا قاسمی، کباب مرغ، انواع آش، پلو و کتلت به نمایش گذاشتند.
زینب علیزاده افزود: در پایان این جشنواره به 3 کدبانوی نمونه جوایزی اهدا شد.
در گیلان 170 غذا،شیرینی و ترشی محلی پخت و تهیه میشود.
این استان شمالی یکی از متنوعترین استانهای ایران از نظر غذای محلی است.