کد خبر: ۶۷۵۰۰
تاریخ انتشار : ۱۴ بهمن ۱۳۹۴ - ۲۱:۰۵
مدیر کل سیاسی وزارت کشور:

هیچ گروهی از برجام به‌نفع خود استفاده نکند

مدیر کل سیاسی وزارت کشور گفت: همه باید متوجه باشند، که نباید با برجام برخورد جناحی شود تا گروهی بتواند از آن به نفع خود و علیه دیگران استفاده کند.


به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان، «محمد امین رضازاده» ظهر دیروز در دیدار دبیران احزاب و تشکل‌های سیاسی استان زنجان افزود: برجام متعلق به تمام مردم ایران است و امیدواریم که برجام یا هر دستاورد دیگری با دست خودمان تخریب نشود.
مدیر کل سیاسی وزارت کشور عدم تغییر ارکان احزاب را یکی از نقص‌ها برشمرد و گفت: در برخی موارد 30 سال است که هیچ تغییری در هیئت تصمیم‌گیری احزاب روی نداده است.
وی از صدور مجوز فعالیت برای 243 حزب سیاسی در کشور خبر داد و اظهارداشت: صرف‌‌نظر از مثبت یا منفی بودن، فعالیت این تعداد حزب در دنیا بی‌نظیر است. هرچند این تشکل‌ها به هنگام برگزاری انتخابات فعال شده و اغلب در گرایش‌های مطرح جذب می‌شوند.
مدیر کل سیاسی وزارت کشور از فعال شدن خانه احزاب بعد از 10 سال تعطیلی خبر داد، گفت: تصمیم‌گیری برای اداره این خانه با همراهی سه گروه اصلاح طلب، اصولگرا و مستقل‌ها انجام می‌شود و این ‌یک گام به جلو محسوب می‌شود. رضازاده به ظرفیت برگزاری کرسی‌های آزاد‌اندیشی اشاره و تاکید کرد: در بین 450 کرسی آزاد‌اندیشی که در 16 آذر برگزار شد، فقط دو مورد لغو و برای چهار مورد هم مجوز صادر نشده است.
وی با تشریح ثبت نام و بررسی صلاحیت‌ها در هیئت‌ها اجرایی گفت: از 12 هزار و 73 کاندیدای ثبت‌نام‌کننده برای 10 هزار نفر موردی از سوء‌سابقه تاثیرگذار از مراجع چهارگانه دریافت نشده است.
مدیر کل سیاسی وزارت کشور نظارت شورای نگهبان در انتخابات را استصوابی و عام خواند و تاکید کرد: اگر کسی احساس می‌کند، حقی از وی ضایع شده بدون یاس نسبت به پیگیری حق خود اقدام کند.