افزایش دامنه پوشش طرح سلامت الکترونیک بنیاد برکت در مناطق محروم
در ادامه فعالیتهای بنیاد برکت در زمینه ایفای مسئولیتهای اجتماعی، تاکنون بالغ بر 247 هزار نفر در مناطق محروم کشور تحت پوشش طرح آزمایشی سلامت الکترونیک بنیاد برکت قرار گرفتهاند.
به گزارش بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان امامخمینی(ره)، این بنیاد برای اجرای این طرح 100 میلیارد ریال اعتبار اختصاص داده و خدمات ارائه شده شامل 16 موضوع مختلف است.
بنیاد برکت برای اجرایی کردن ابتکارات خود در حوزه سلامت الکترونیک، از سال گذشته به طور آزمایشی در چهار نقطه از کشور، طرح سلامت الکترونیک را عملیاتی کرد.منطقه زهک در سیستان و بلوچستان، پاوه در استان کرمانشاه و کلیبر و اسکو در استان آذربایجان شرقی، مناطقی هستند که این طرح به طور آزمایشی در آنجا اجرا میشود.
بنیاد برکت برای توسعه خدماترسانی به مناطق محروم کشور در زمینه سلامت عمومی، سامانه سلامت الکترونیک را طراحی کرده است.
سلامت الکترونیک حوزه جدید و رو به رشد از تلاقی اطلاعرسانی پزشکی و سلامت عمومی است که به خدمات و اطلاعات ارایه شده یا تقویت شده از طریق اینترنت و فناوریهای وابسته اطلاق میشود.اجرای پروژههای مرتبط با سلامت الکترونیک، از یک سو تحقق عدالت اجتماعی در دسترسی به خدمات سلامت را افزایش داده و از سوی دیگر در ارتقای سطح سلامت به خصوص در مناطق محروم موثر است.ورود سلامت الکترونیک به عرصه نظام سلامت فرآیندی تحولگرا در گردش کار و فعالیتهای جاری سلامت محسوب میشود و ساماندهی آمار و اطلاعات، تصمیمگیری و تحلیل دادهها، انجام مداخلات علمی با هدف بهبود شاخصهای سلامت و گسترش خدمات سلامت به اقصی نقاط کشور را به همراه خواهد داشت.در این پروژه سامانههای مختلفی همچون سامانه آموزش الکترونیک سلامت، سامانه پرونده الکترونیک سلامت، سامانه ارسال بلوتوث سلامت، رسانه مشاوره الکترونیک سلامت و سامانه مشاوره تلفنی برکت، پیشبینی شده است.
در همین حال بنیاد برکت اقدام به شناسایی 1350 زوج و ارائه خدمات به 665 زوج نابارور کم بضاعت با اعتبار بالغ بر 50 میلیارد ریال کرده و نخستین نوزادان حاصل از اجرای این طرح در ماه ربیعالاول متولد شدند.
تعداد بیمهنامههای صادره برکت برای افراد محروم در مناطق روستایی و کمتر توسعه یافته نیز با اعتباری به میزان 42 میلیارد ریال به 155 هزار مورد رسیده است.بنیاد برکت در 20 آذرماه سال 86 بر اساس توصیههای رهبر معظم انقلاب برای خدمترسانی به مناطق محروم و کمتر توسعه یافته کشور، تحت نظر ستاد اجرایی فرمان حضرت امامخمینی(ره) تاسیس شد.