kayhan.ir

کد خبر: ۶۶۸۷
تاریخ انتشار : ۰۶ اسفند ۱۳۹۲ - ۲۱:۰۱

جوابیه دادگستری خوزستان به یک خبر و توضیح کیهان

به دنبال چاپ مطلبی تحت عنوان «وقتی مجرم خیالش راحت است» به قلم محمدجعفر فلسفی در اهواز در صفحه 7 مورخ 16 آذر، رئیس کل دادگستری خوزستان جوابیه‌ای به کیهان ارسال کرده است که به همراه توضیحات کیهان در پی می‌آید.
جناب نگارنده مطلبی را صرفا براساس شنیده‌های فردی که به وی مراجعه کرده انعکاس داده است. بدون این که حتی به خود زحمت این را بدهد که از منابع در دسترس قوه قضائیه و یا حتی پاسگاه مربوطه اطلاعات خود را تکمیل کند و در ادامه نیز مبادرت به نتیجه‌گیری‌های خود ساخته کرده است. جناب نگارنده از همان ابتدای یادداشت مذکور با طرح مسئله بی‌قانونی و عدم اقتدار در یکی از بخش‌های دستگاه قضا دریچه‌ای برای هدایت خواننده فراهم کرده و سپس به استناد رویدادی که ابعاد آن برای خواننده متن روشن و شفاف نیست بار دیگر به بسط و توصیف حواشی آن پرداخته و در پایان نیز خود به نتیجه‌گیری پرداخته است.
آیا به راستی قوت دستگاه قضا صرفا در همین حادثه‌ای که از چند و چون آن فقط روایت ناقص نگارنده را پیش روی خویش می‌بینیم به چالش کشیده می‌شود؟ روایتی که خواننده اگر دهها بار آن را مرور کند نمی‌تواند استنباط واقع‌بینانه‌ای از آن بنماید. جناب نگارنده در حالی که ضعف مسئولان دستگاه قضا را به رخ خواننده می‌کشد چگونه در پایان همین مسئولان را به عنوان مسئولان دلسوز دستگاه قضا مورد خطاب قرار می‌دهد.
این اظهارنظرها نه تنها تلاش قضات و پرسنل خدوم این دستگاه را پایمال نخواهد کرد بلکه نمی‌تواند مانع استمرار تلاش‌های شبانه‌روزی قضات و پرسنل دستگاه قضایی خوزستان شود.
«توضیحات کیهان»
رئیس کل محترم دادگستری خوزستان در جوابیه خود تنها به نقد ادبی مطلب پرداخته و به اصل موضوع که همانا تصرف واحدهای مسکونی عده‌ای انسان شریف و زحمتکش کارکنان شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب که پس از سالها سرمایه‌گذاری و صرف وقت امید خانه‌دار شدن آنها بر باد رفته و افرادی خودسرانه ملک شخصی آنها را تصرف کرده‌اند پاسخی نداده است.
حضور بیش از 20 تن از متضرران این جریان آن هم به نمایندگی از سایر همکاران و با در دست داشتن اسناد و مدارک در دفتر سرپرستی کیهان خوزستان دلیلی بر رد ادعای رئیس کل محترم دادگستری خوزستان مبنی بر نگارش این مطلب براساس «شنیده‌های فردی» و نتیجه‌گیری‌های خودساخته نگارنده است. متاسفانه مطلب درج شده در کیهان به دلیل جا افتادن سطوری در حروف چینی باعث آسیب به مضمون مطلب و نامفهومی یادداشت گردید که این امر سبب شد رئیس کل دادگستری 10 بار به عناوین مختلف که چرا بخشی از مطلب مفهوم نیست حملاتی را متوجه روزنامه و شخص نگارنده کند در حالی که در این مطلب به هیچ‌وجه انگشت اتهام متوجه کلیت دستگاه قضا نیست و صرفا اشاره به بخش‌هایی از این دستگاه است. این که شکایت فردی که پس از 15 سال صاحب منزلی می‌شود اما زن و مردی با قیچی آهن‌بر قفل منزل وی را بریده و خانه‌اش را تصرف می‌کنند و به دروغ مدعی می‌شوند که منزل را از بنگاه املاک رهن کرده و حتی با تندی و توهین با صاحب‌خانه برخورد می‌کنند به منظور جلوگیری از تکرار چنین اتفاقات تلخ منعکس می‌شود به چالش کشیدن قوت قضاست؟
این که متصرف به رغم دستور قاضی محترم شعبه وتذکرات مامور انتظامی حاضر به مراجعه به پاسگاه نمی‌شود و از تن دادن به قانون فرار می‌کند و قصد فریب دستگاه قضا و انتظامی را دارد منعکس می‌شود به رخ کشیدن ضعف دستگاه قضا به خوانندگان است؟
در ضمن برای روشن شدن بیشتر دستگاه قضایی تمام مدارک و اسناد این مطلب برای ارائه و بررسی قاضی محترم شعبه موجود است.