شناسایی 500 روستای اولویتدار گردشگری در کشور
رئیس انجمن علمی گردشگری ایران شعبه خراسانرضوی گفت: در حال حاضر 500 روستای اولویتدار در توسعه گردشگری شناسایی شده و یکی از راههای توسعه گردشگری در برنامه ششم، تقویت و توسعه گردشگری روستایی و بومگردی است.
شاندیز - خبرنگار کیهان:
محمدعلی فیاضی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب نیز بر جذب ایرانگردان خارجی تاکید دارند خاطرنشان کرد: این موضوع با تاکید بر تحقق اقتصاد مقاومتی در برنامه ششم توسعه پیشبینی شده است و قرار است تا پایان برنامه ششم توسعه تعداد گردشگران خارجی به 5 برابر یعنی رقمی حدود 13 میلیون نفر افزایش یابد.
وی خاطرنشان کرد: توسعه بوم گردی علاوه بر ایجاد اشتغال در روستاها میتواند به افزایش تعداد گردشگران داخلی و خارجی و بالارفتن میزان مسافرت به مناطق بکر روستایی شود.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی هم با بیان اینکه توسعه بومگردی میتواند منجر به افزایش جذب گردشگر به مناطق بکر روستایی شود گفت: این آمادگی را داریم تا آموزشهای لازم به دهیاران روستاها به عنوان راهنمایان گردشگری ارائه شود.
حسین زارع صفت، با بیان اینکه مهمترین موضوع در ایجاد و توسعه بوم گردی مشارکت جوامع محلی است، خاطرنشان کرد: در همین ارتباط سند ملی توسعه بوم گردی در سطح کشور آماده شده و در برنامهریزیهای اجرایی نیز آئین نامههای مربوط به آن تصویب شده است. فرماندار شهرستان بینالود نیز با اشاره به ظرفیت های منطقه طرقبه در حوزه بومگردی گفت: طرقبه به عنوان یکی از زیباترین مناطق ییلاقی در حقیقت مهمان خانه استان است.
سیدحسن حسینی افزود: این منطقه به عنوان یک حیاط شهر نقش اساسی در افزایش میزان گردشگران به استان دارد و جاذبههای بینظیر طرقبه مانند غار مغان و نیز روستاهای زیبا مانند زشک میتواند عامل مهمی در افزایش جذب گردشگر باشد.