پیتزایی که تا 3 سال قابل خوردن است
سربازان آمریکایی پیتزایی پختهاند که سه سال بعد هم میتوان آن را خورد.
به گزارش فارس، محققان در آزمایشگاه نظامی آمریکا در ماساچوست پیتزایی در 6 فوریه پختهاند که تا سه سال بعد از تولید قابل خوردن است.
«مایکل ریچاردسون» دانشمند مواد غذایی در مرکز تحقیقات سربازان نظامی به آسوشیتدپرس گفت: این پیتزا کاملا طبیعی است اما مواد تشکیل دهنده موجب حفاظت آن میشود.
هر فردی میتواند به سادگی این پیتزا را بپزد و به مدت سه سال نگهداری کند.
محققان برای حفظ و نگهداری پیتزا شکر، نمک و شربت یا شیره که موجب حفظ خمیر میشود، همچنین سس ترشی، پنیر و دوغ برای حفظ اکسیژن و جلوگیری از ورود باکتری میشود به آن اضافه میکنند.
«مایکل ریچاردسون» دانشمند مواد غذایی در مرکز تحقیقات سربازان نظامی به آسوشیتدپرس گفت: این پیتزا کاملا طبیعی است اما مواد تشکیل دهنده موجب حفاظت آن میشود.
هر فردی میتواند به سادگی این پیتزا را بپزد و به مدت سه سال نگهداری کند.
محققان برای حفظ و نگهداری پیتزا شکر، نمک و شربت یا شیره که موجب حفظ خمیر میشود، همچنین سس ترشی، پنیر و دوغ برای حفظ اکسیژن و جلوگیری از ورود باکتری میشود به آن اضافه میکنند.