kayhan.ir

کد خبر: ۶۳۶۹۶
تاریخ انتشار : ۳۰ آذر ۱۳۹۴ - ۲۲:۳۳
رئیس قوه قضائیه:

وحدت اسلام در منطقه ضروری است

رئیس قوه قضائیه گفت: وحدت جهان اسلام بسیار ضروری به نظرمی‌رسد و نداهای تفرقه‌افکن باید خاموش شود و ما هم در درون کشورمراقب باشیم به ادعای طرفداری از اهل بیت سخنانی نگوییم که برای برخی گزندگی داشته باشد.


به گزارش مهر، آیت الله صادق آملی لاریجانی در جلسه مسئولان عالی قضائی گفت: دست‌های پیدا و نهان زیادی به دنبال از بین بردن وحدت جهان اسلام هستند.
وی گفت: حاکمان و حکومت‌هایی در جهان اسلام هستند که افراطی‌ترین و خشن‌ترین گروه‌های تروریستی را به نام اسلام حمایت و تسلیح می‌کنند و با این کار به تفرقه در جهان اسلام و به اسلام‌هراسی دامن می‌زنند و جالب اینکه مورد حمایت کشورهای غربی هم هستند.
رئیس دستگاه قضاء افزود: نمونه آن حاکمان سعودی است که نحوه حکومتشان به مردم‌سالاری هیچ ربطی ندارد و بسیار مضحک است که اینها مدعی مباحث حقوق بشری علیه ایران شده‌اند. جنایات ارتش نیجریه بر ضد شیعیان بی‌پناه هم محکوم است و از عجایب این است که این جنایات مورد حمایت خاص پادشاه سعودی قرار می‌گیرد.
وی افزود: در چنین شرایطی وحدت جهان اسلام بسیار ضروری به نظر می‌رسد و نداهای تفرقه‌افکن باید خاموش شود و ما هم در درون کشور باید مراقب باشیم به ادعای طرفداری از اهل بیت سخنانی را نگوییم که برای برخی گزندگی داشته باشد.