kayhan.ir

کد خبر: ۶۳۵۰
تاریخ انتشار : ۰۳ اسفند ۱۳۹۲ - ۲۰:۳۳

رایزنی سرمایه‌گذاران و تجار آلمانی برای حضور در ایران

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران در دیدار با هیئت تجاری و صنعتی آلمان با اشاره به روابط طولانی و پرسابقه تهران و برلین از آماده بودن شرایط و زمینه‌های لازم برای از سرگیری مناسبات دو کشور خبر داد.
غلامحسین شافعی در این دیدار از قدمت طولانی روابط دو کشور ایران و آلمان سخن گفت و افزود: آلمان در بخش صنعت همکاری‌های خوبی با ایران داشته و امروز با توجه به تغییرات ایجاد شده در دیپلماسی سیاسی ایران، روزنه‌های جدیدی برای احیای روابط به وجود آمده است.
رئیس اتاق ایران با تأکید بر اینکه اقتصاد بزرگ ایران و کشورهای پیرامون آن در طول چند سال گذشته تحولات مثبتی را پشت سر گذاشته‌اند، تصریح کرد: گرچه آلمان در ایجاد محدودیت‌ها علیه ایران نقش پر رنگی داشت اما امروز به دلیل آشنایی این کشور با اقتصاد ایران و آماده شدن زمینه‌ها برای احیای روابط، ظرفیت قابل توجهی به منظور توسعه روابط دو کشور وجود دارد. بازرگانان ایرانی و آلمانی باید از این تحرکات جدید استقبال کرده و گذشته را جبران کنند.
وی در پایان از امکان برقراری روابط سه و چند جانبه بین ایران، آلمان و کشورهای آسیای مرکزی و همسایگان ایران خبر داد و یادآور شد: به طور قطع حضور این هیئت برای آغاز فعالیت‌های تجاری و صنعتی مؤثر خواهد بود و تجار آلمانی حاضر در ایران باید بدانند که آنچه خواهند دید با آنچه درباره ایران شنیده‌اند کاملاً متفاوت است. تصویری که از ایران ارائه می‌شود با واقعیت متفاوت بوده چرا که ایران، زنده،‌در حال رشد و حرکت رو به جلو است. بنابراین گزارش: هورست اشراگه رئیس اتاق بازرگانی آلمان در هانوفر نیز با ابراز خرسندی از این سفر و امکان رسیدن به نقاط مثبت در ایران،‌افزود: اطمینان دارم که این هیئت سرآغاز حضور هیئت‌های دیگری در ایران و برقراری روابط و مناسبات جدید بین دو کشور خواهد بود.وی ادامه داد: اتاق هانوفر جزو اتاق‌های بزرگ در آلمان است و این ایالت یکی از شهرهای بزرگ صنعتی آلمان شناخته می‌شود.
اشراگه از رئیس پارلمان بخش خصوصی ایران دعوت کرد که در طول سفر خود به آلمان حتماً از هانوفر دیدن کند و از نزدیک با توانایی‌ها و ظرفیت‌های صنعتی این منطقه آشنا شود.رئیس اتاق بازرگانی آلمان در هانوفر خاطرنشان کرد: در طول این دیدارها می‌توانیم همکاری‌های مشترک و پروژه‌های متعددی را بین دو کشور تعریف کنیم.