kayhan.ir

کد خبر: ۶۳۴۰
تاریخ انتشار : ۰۳ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۸:۴۵

همپیمانی فتنه گران و جیش العدل

هجدهم بهمن خبر ربوده شدن پنچ سرباز مرزبانی جمهوری اسلامی ایران در منطقه مرزی "جکیگور" استان سیستان و بلوچستان   منتشر شد. گروگانگیران وهابی با معرفی خود به عنوان جیش العدل، خواستار آزادی 300 زندانی در مقابل تحویل این سربازان شدند. این خبر در رسانه‌های مختلف و شبکه‌های اجتماعی بازتاب‌های متفاوتی داشت. گروهک جیش العدل شاخه به جا مانده‌ای از فرقه جندالله است که چند سال قبل عبدالمالک ریگی که فرماندهی آن را به عهده داشت طی یک عملیات پیچیده، دستگیر و پس از محاکمه اعدام شد. حمایت آشکار ریگی که توسط سرویس‌های امنیتی اسرائیل و آمریکا مسئول به هم زدن امنیت مرزهای شرقی کشور بود از جریان فتنه و پوشش رسانه‌ای آن توسط شبکه‌های معاند غربی، خصوصا بی بی سی و صدای آمریکا به عنوان لکه ننگی بر دامن فتنه‌گران باقی ماند. اما آن‌چه این روز‌ها در سایت‌‌ها و شبکه‌های اجتماعی منتسب به جریان فتنه رخ می‌دهد در نوع پرداختن آن‌ها به موضوع این آدم ربایی است.
در این رسانه‌‌ها که گروه‌های مختلفی همچون سازمان مجاهدین خلق، سلطنت طلب‌ها، ملی مذهبی‌ها، جنبش سبز و ... آن‌ها را هدایت می‌کنند به جای اینکه گروهک تروریستی که مسئولیت این آدم ربایی را به عهده گرفته است مورد حمله قرار گیرد، نیروهای نظامی و دولت جمهوری اسلامی متهم به ضعف و ناکارآمدی در برابر تروریست‌‌ها شده‌اند. این رسانه‌‌ها با ادعای نگرانی از وضعیت سلامتی سربازان به وضوح از حاکمیت خواسته‌‌اند تا با جیش العدل مصالحه کند. در این مدت با به راه انداختن کمپین‌های مجازی تلاش کرده‌اند اخبار مربوط به این گروگانگیری را داغ نگه دارند، تا به این وسیله هم بازوی فشار برای تن دادن مسئولین نظام به خواسته‌های تروریست‌‌ها را تقویت کنند و هم وضعیت داخلی کشور را نا امن و متزلزل جلوه دهند. طبعا در صورت بروز ضعف جمهوری اسلامی در برابر گروهک‌هایی که توسط عربستان و اسرائیل تغذیه و هدایت می‌شوند در آینده شاهد افزایش فعالیت‌های تروریستی این گروهک ‌ها در کشور خواهیم بود.
در این بین عده‌ای دیگر، همسو با همین جریان، تلاش می‌کنند با برافروختن جنگ مذهبی در مناطق مرزی با الگو برداری از آنچه در سوریه اتفاق افتاده است، یعنی جایگزینی تکفیری‌‌ها به جای اهل سنت، اوضاع داخلی ایران را به هم ریخته و آشفته نشان دهند. بدیهی ست هر گونه تنش مذهبی و  قومیتی در مرزهای جمهوری اسلامی ایران خواست مطلوب دشمنان ماست و در صورت بروز چنین حوادثی قطعا از تمام ظرفیت‌های خود برای گسترش این تنش به مناطق دیگر کشور بهره خواهند برد. ضمن اینکه با توجه به فتاوا و رهنمودهای رهبر کبیر انقلاب اسلامی و رهبر معظم انقلاب مبنی بر حفظ وحدت میان شیعه و سنی در داخل و خارج از مرزهای جمهوری اسلامی ایران، این تفاوت‌های مذهبی با کمترین تنش مدیریت شده است.
دلسوزی مزورانه دشمنانِ مردم در رسانه‌هایشان نسبت به سربازهای مرزبانی در حالی صورت می‌گیرد که هنوز جنایت‌های این دشمنان در مقاطع مختلف انقلاب اسلامی علیه ملت ایران فراموش نشده‌است. آخرین مورد آن، تجمع و همسویی همه آن‌‌ها  در جریان فتنه 88 بود که تمام گروه‌های مخالف انقلاب اسلامی برای براندازی هم‌پیمان شده بودند. تصاویر منتشر شده بسیاری از آن ایام، ضرب و شتم ناجوانمردانه سربازان نیروهای انتظامی را توسط عوامل اغتشاش نشان می‌دهد. دشمنان ،چنان پز دفاع از سربازان را به خود گرفته‌اند که انگار نه انگار همین‌‌ها چهار سال پیش سربازان حافظ امنیت را مزدور می‌خواندند و تا سرحد مرگ کتک می‌زدند. بگذریم از جنایت‌‌ها و ترورهای منافقین که در دهه اول انقلاب و عملیات فروغ جاویدان صورت گرفت. بگذریم از بی‌تفاوتی و سوء مدیریت دولت موقت که توسط ملی مذهبی ‌ها اداره می‌شد، در کنترل اغتشاشات و حفظ امنیت شهرهای مرزی کشور.
این جماعت وطن فروش حاضر به محکوم کردن تروریست‌‌ها تکفیری در گروگانگیری سربازان نیستند چون در جریان حمایت سرکرده معدوم آن‌ها از سران فتنه خودشان را بدهکار آن‌ها می‌دانند یا شاید خوش خیالانه امیدوارند که نقشه‌های ابلهانه شان برای براندازی نظام در جایی با تکفیری‌ها گره بخورد.