بازداشت مسببان درگیری روستای شهرویی بهبهان
فرماندار بهبهان از تجمع ساکنان روستای شهرویی این شهرستان در اعتراض به روند استخدام در پالایشگاه بهبهان خبر داد و گفت این تجمع به کشته شدن یک نفر و زخمی شدن دو نفر منجر شد.
حسین ملکخدایی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری مهر در اهواز اظهار داشت: عصر سهشنبه برخی اهالی روستای شهرویی در اعتراض به جذب نشدن جوانان این منطقه در پروژه ساخت پالایشگاه گاز بیدبلند2 اقدام به بستن جاده منتهی به این واحد صنعتی کردند.
وی افزود: وقتی ماموران نیروی انتظامی برای باز کردن راه و حل مشکل وارد منطقه شدهاند، متاسفانه افراد تجمعکننده به سوی ماموران نیروی انتظامی شلیک کردند که این امر منجر به درگیری شد.
ملکخدایی عنوان کرد: متاسفانه در این درگیریها یک نفر کشته و دو نفر دیگر مجروح شدند.
فرماندار بهبهان عنوان کرد: با وجود درگیریهای صورت گرفته، خوشبختانه آرامش به سرعت در منطقه حکمفرما شد و تعدادی از مسببان این حادثه از سوی ماموران نیروی انتظامی دستگیر شدند و در بازداشت به سر میبرند.
ملکخدایی عنوان کرد: بررسی جزئیات بیشتر این درگیری در دستور کار شورای تامین این شهرستان قرار گرفته است.
فرمانده نیروی انتظامی با تایید این خبر به خبرنگار فارس گفت: تجمعکنندگان مسیر بهبهان به رامهرمز را بستند و با ماموران پلیس درگیر شدند. سرتیپ محمدرضا اسحاقی افزود: در این درگیری یکی از اهالی روستا کشته و دو نفر دیگر زخمی شدند.