کد خبر: ۶۲۶۹۷
تاریخ انتشار : ۱۷ آذر ۱۳۹۴ - ۱۹:۵۷

استاد علامی مدرس و قاری قرآن کریم درگذشت

استاد ابوالفضل علامی مدرس و قاری قرآن کریم بر اثر سکته قلبی درگذشت.


به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس، استاد ابوالفضل علامی، قاری، مدرس و داور بین‌المللی قرآن کریم در سن 57 سالگی دار فانی را وداع گفت.
این استاد قرآن کریم پس از اقامه نماز مغرب و عشا و در حال آمادگی برای آغاز جلسه قرآن بر اثر سکته قلبی جان به جان‌آفرین تسلیم کرد.
ابوالفضل علامی متولد 1337 قم است. وی از سن 22 سالگی وارد حوزه علمیه قم شد و در کنار آن به آموختن علوم قرآن پرداخت و از همان سال‌ها به تدریس علومی مانند تجوید و علوم قرائت پرداخت.
از استاد علامی کتب و آثار پژوهشی بسیار و طراحی نرم‌افزارهای مختلف قرآنی برجای مانده است.
این استاد برجسته که از یادگاران دوران دفاع مقدس و مدتی فرمانده سپاه آمل نیز بود، در طول سالیان گذشته به عنوان یکی از کارشناسان زبده در مباحث آموزشی قرآن کریم، در کنار شبکه رادیویی قرآن به همکاری مشغول بوده و از وی برنامه‌های متعددی در حوزه آموزش قرآن به یادگار مانده است.
استاد علامی در سال 1337 در خانواده‌ای روحانی در قم متولد شد. پدرش آیت‌الله شیخ اسدالله علامی میانجی بود. وی در سال 1361 در نزد امام خمینی(ره) به تلاوت قرآن پرداخت که این تلاوت یکی از ماندگارترین تلاوت‌های وی به شمار می‌رود.
پیکر مرحوم علامی از ساعت 9 و 30 دقیقه امروز از جلوی مسجد امام حسن عسکری(ع) قم به سمت حرم و از آنجا به سمت گلزار شهدای قم تشییع و به خاک سپرده می‌شود.
*کیهان درگذشت این استاد برجسته را به خانواده علامی، جامعه قرآنی و رهبر معظم انقلاب تسلیت می‌گوید.