کد خبر: ۶۲۵۸۲
تاریخ انتشار : ۱۶ آذر ۱۳۹۴ - ۱۷:۲۳

خارج‌سازی نهمین مغروقه از اروندرود

معاون امور دریایی و بندری بندر خرمشهر از خارج‌سازی نهمین مغروقه طی سال‌ جاری از آبراه بین‌المللی اروند خبر داد.


به گزارش روابط عمومی اداره کل بندر و دریانوردی خرمشهر، احمد شهریاری اظهار کرد: این مغروقه از نوع بارج دو انباره خن‌دار است که کنار اسکله کیوال تاسیسات دریایی در آبراه بین‌المللی اروند قرار داشت.
وی، مشخصات این مغروقه را 36 متر طول، 8 متر عرض و 2 متر ارتفاع و با تناژ تقریبی بارگیری 800 تن اعلام کرد.
معاون امور دریایی و بندری بندر خرمشهر، میزان اعتبار شناورسازی این مغروقه را یک میلیارد و 160 میلیون ریال عنوان کرد و گفت: عملیات خارج‌سازی این مغروقه به دست کارشناسان و متخصصان بندر خرمشهر و با همکاری بخش خصوصی صورت گرفت.
شهریاری ادامه داد: این مغروقه بجا مانده از دوران جنگ تحمیلی حامل 5/6 تن بار فروسیلیس (ترکیب بلوری مصنوعی که در صنایع فولاد و متالرژی به کار می‌رود)‌ بود.
وی در پایان یادآور شد: تاکنون 33 فروند مغروقه از آبراه بین‌المللی اروند خارج‌سازی شده و 63 فروند مغروقه دیگر همچنان در این آبراه وجود دارد.
به طور کلی تاکنون 158 فروند مغروقه از آب‌های اروند و کارون خارج شده و 114 فروند مغروقه دیگر در این دو رودخانه وجود دارد.