کد خبر: ۶۲۵۰۶
تاریخ انتشار : ۱۵ آذر ۱۳۹۴ - ۲۱:۲۹
رفیق‌دوست:

فائزه و مهدی هاشمی پدرشان را از هستی ساقط می‌کنند

محسن رفیق دوست با اشاره به عملکرد منفی فرزندان هاشمی رفسنجانی در برهه فتنه 88 تصریح کرد: به فائزه و مهدی هاشمی گفتم «پدرتان را از هستی ساقط می‌کنید».

به گزارش تسنیم، محسن رفیق‌دوست با اشاره به مسئله برجام گفت: تا اندازه‌ای که بنده از دور به قضیه برجام نگاه می‌کنم، تمام مراحل برجام تحت کنترل شخص رهبر معظم انقلاب بود و به نتیجه‌ رسید و از این به بعد نیز خودِ آقا تمهیدات خوبی اندیشیده‌اند، به‌قول خیلی از سیاست‌مداران، یکی از بزنگاه‌هایی که حضرت آقا در آن نبوغ سیاسی خودشان را نشان دادند و همه خواص هم می‌دانستند و همه دنیا نیز متوجه شدند که با چه شخصیت عظیمی از نظر سیاسی روبه‌رو هستند، موضوع ابلاغ و تدوین 9 بند در اجرای برجام بود که ایشان آن را تعیین تکلیف کردند که به‌اعتقاد بنده، اکثر این بندها موجب بستن راه نفوذ شد، به‌طوری که اگر مسئولین اجرای برجام به توصیه‌های رهبر معظم انقلاب توجه کنند، همه راه‌های نفوذ بسته شده است و از این مسئله ضربه‌ای به ما وارد نمی‌شود.
رفیق‌دوست با اشاره به عملکرد هاشمی رفسنجانی در فتنه 88 افزود: بنده توقع داشتم که هاشمی با فتنه 88 علنی مخالفت کند، اما مخالفت علنی از ایشان ندیدم. من به 25 سال قبل از فتنه 88،  زمانی که وزیر سپاه بودم، برمی‌گردم، یک روز خدمت آقای هاشمی در مجلس رفتم و عرض کردم: «شما جنس‌تان از ماست، ما از سال 40 با هم هستیم، احساس می‌کنم شما از تیپی که مقابل ماست، حمایت می‌کنید (چون در دولت دو دسته بودیم)». من ایشان را زیرک و ملا می‌شناسم، ایشان گفت: «شما‌ هم در هر شرایطی با ما هستید، من می‌خواهم آن‌ها را نگه دارم». شاید از برخی جهات درست می‌گفت. هنوز هم ما با هاشمی، مخالفتی که بسیاری می‌کنند، نمی‌کنیم. چرا که معتقدیم که باید این سرمایه را برای انقلاب نگه داشت.
وی در خصوص رفتار فائزه هاشمی در برهه فتنه 88 تصریح کرد: بنده همان موقع یک مصاحبه کردم و از طرف یکی از نزدیکان ایشان با من صحبت شد، من با او دعوا کردم و گفتم: «این شما‌ها (دخترها و پسرانش) هستید که دارید هاشمی را از هستی ساقط می‌کنید». البته محسن و یاسر عاقلانه رفتار و فائزه و مهدی خارج از چارچوب عمل کردند.
رفیق دوست اضافه کرد: هاشمی در برابر خانواده‌اش بسیار آزاد برخورد می‌کند و بنده نیز معتقدم که جامعه نباید رفتار فرزندان هاشمی را به حساب ایشان بگذارد ولی فرزندان ایشان هم اگر تخلف کنند، محاکمه و مجازات می‌شوند و ایشان اعتراض نمی‌کنند.
وی اظهار داشت: اگر امام(ره) فرمودند: «تا شما دو تا (هاشمی و آیت‌الله خامنه‌ای) با هم هستید، انقلاب لطمه‌ای نمی‌بیند»، به این معنی است که امروز باید هاشمی به‌سراغ حضرت آقا رفته و دست در دست ایشان بگذارند. اگر این کار را انجام دهد، به وصیت امام عمل کرده‌اند و بهترین کار این است که اما بنده مثل دیگران به خودم اجازه نمی‌دهم به حریم ایشان نزدیک‌تر بشوم، زیرا بسیاری از امتیازات و ویژگی‌ها را از ایشان سراغ دارم و نمی‌خواهم آنها را در دلم فرو بریزم، هرچند به مشی سیاسی ایشان انتقاد دارم.