کد خبر: ۶۱۴۰۹
تاریخ انتشار : ۰۱ آذر ۱۳۹۴ - ۲۱:۰۷
رئیس پلیس فتای استان سمنان:

زائران اربعین حسینی فریب تبلیغات فضای مجازی را نخورند

رئیس پلیس فتای استان سمنان، به زائران اربعین حسینی، توصیه کرد: مراقب تبلیغات گسترده و اغواکننده فضای سایبری و مجازی باشند.

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی فرماندهی انتظامی استان سمنان، سرهنگ سیدعلی میراحمدی گفت: با توجه به گسترش درج آگهی‌های تبلیغاتی در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی این امر به کسب و کاری برای برخی افراد فرصت‌طلب برای سوءاستفاده از این فضا و قابلیت‌های آن تبدیل شده است.
وی به اشتیاق مردم برای رفتن به سوی حرم سیدالشهدا(ع) در اربعین حسینی اشاره کرد و ادامه داد: برخی افراد سودجو با درج تبلیغات اغواکننده مانند درج تصاویری از محل اقامت با هزینه پایین و...، کاربران را به ثبت‌نام ترغیب می‌کنند و از طرفی، به دنبال سرقت اطلاعات کاربران و کلاهبرداری هستند.
میراحمدی تاکید کرد: زائران پیش از واریز هر وجهی به حساب معرفی شده از سوی این سایتها، از اصالت، اعتبار و اجازه فعالیت آنان از سوی سازمان حج و زیارت مطمئن شوند. رئیس پلیس فتای استان سمنان تصریح کرد: زائران برای ثبت نام اینترنتی از سایت‌های دارای نماد اعتماد الکترونیک (E-named) استفاده کنند.