کد خبر: ۶۱۲۲۴
تاریخ انتشار : ۲۹ آبان ۱۳۹۴ - ۲۱:۲۷

نوبخت: اعتبار ریزگردها و کارون خوزستان در برنامه ششم توسعه تامین می‌شود

معاون رئیس‌جمهوری از اختصاص اعتبار برای مقابله با پدیده ریزگردهای خوزستان و ساماندهی رودخانه کارون در برنامه ششم توسعه کشور خبر داد.


اهواز - خبرنگار کیهان:

محمدباقر نوبخت در جمع خبرنگاران خوزستان در اهواز گفت: تلاش داریم بخشی از درآمدهای استان خوزستان را به این بحث اختصاص دهیم.
وی با اشاره به انجام مطالعات علاج بخشی سد گتوند توسط سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی اظهار کرد: بر همین اساس یک تیم پژوهشی و دانشگاهی و صنعتی برای بررسی وضعیت سد تعیین و قرار شد حذف سد یا کاهش شوری آب پشت سد را بررسی و تصمیم‌گیری کند و باید در این مورد تصمیم منطقی بگیریم.
نوبخت همچنین درباره اختصاص اعتبار و اجرایی شدن طرح‌های انتقال آب از سرشاخه‌های کارون که بدون مجوز زیست محیطی انجام شده، اظهار کرد: پروژه‌هایی که فاقد توجیه زیست محیطی هستند نباید اجرایی شوند و اتفاقاتی که در دریاچه‌ هامون هیرمند، ارومیه و بختگان افتاده به همین دلیل است.
نوبخت درباره افزایش سهم خوزستان از دو درصد درآمد نفت به سه درصد گفت: این پیشنهاد به دفعات در حضور رئیس‌جمهوری مطرح شده و وی پاسخ داده که این مسئله نیاز به کار کارشناسی دارد و از یک منظر می‌تواند مفید باشد اما چون در بحث ملی است ابعاد دیگری بر آن مترتب است.