کد خبر: ۶۰۷۹۷
تاریخ انتشار : ۲۴ آبان ۱۳۹۴ - ۲۱:۱۱
سیدحسن نصرالله تأکید کرد

هدف مشترک داعش و اسرائیل ایجاد جنگ داخلی در لبنان

دبیر کل حزب الله لبنان با اشاره به حملات تروریستی داعش در منطقه «برج البراجنه» ضاحیه جنوبی بیروت گفت: «هدف اسرائیل و تکفیری‌ها ایجاد فتنه و جنگ داخلی در لبنان است.»

«سید حسن نصرالله» دبیر کل حزب الله لبنان شنبه شب درباره انفجارهای پنجشنبه گذشته ضاحیه جنوبی در بیروت سخنرانی کرد. وی در ابتدای سخنانش با اشاره به حوادث فرانسه اعلام کرد: «لازم می‌دانم به صورت رسمی اقدام تروریستی به وقوع پیوسته در پاریس پایتخت فرانسه را محکوم کنم. داعش همواره در منطقه‌ای که ما زندگی می‌کنیم ملت‌هایی را به خون و خاک می‌کشد و لبنان یکی از کشورهایی است که ملت آن گرفتار تروریسم هستند و از این رو ملت لبنان بهتر از هر کسی می‌تواند درک کند که مردم فرانسه چه کشیده‌اند.‬‎ از این رو، بر خود لازم می‌دانیم این واقعه دردناک را محکوم کرده و آرزو کنیم که داعش و داعشی‌ها نابود شوند‬‎.»
وی با اشاره به حادثه تروریستی «برج البراجنه» در بیروت نیز گفت: «اکنون باید بگوییم که داعش به صورت حتمی مسئول اقدام تروریستی در برج البراجنه است، جنایتی که شبکه‌های داعش مرتکب شدند و بازداشت شدگانی که نزد دستگاه‌های امنیتی هستند، به ارتباط خود با داعش اعتراف کردند‬.» به گفته دبیرکل حزب الله «تا این لحظه در بین بازداشت شدگان، هیچ تبعه فلسطینی وجود ندارد و بازداشت‌شدگان همه تبعه سوریه و لبنان هستند.» این بخش از اظهارات نصرالله ناظر به شایعاتی است که می‌گفت، چند جوان فلسطینی عامل این حملات هستند.
«نصرالله» در ادامه به اهداف دشمنان از انفجارهای تروریستی در لبنان نیز اشاره کرد و  گفت: «یکی از مهمترین اهداف دشمن، ایجاد فتنه در لبنان است فتنه‌ای در تمام سطوح، هنگامی که این  انفجارهای تروریستی رخ داد، شمار زیادی از مردم شهید شدند و در آن موقع خبرهای فرضی درباره اسامی‌ تروریست‌های انتحاری اعلام شد و اعلام کردند که بین این اسامی، افراد فلسطینی و تبعه سوری وجود دارند. هدف از این مسئله در وهله نخست، ایجاد فتنه میان لبنانی‌ها و فلسطینی‌ها بود تا از این طریق، بتوانند در اردوگاه‌های فلسطینی‌ها، فتنه ایجاد کنند و برای مردم ما در جنوب و منطقه بقاع مشکل ایجاد کنند.  اکنون می‌توانم بگویم به لطف و برکت بیداری عمومی و هوشیاری مردم، و به برکت چنین محیطی که مورد حمله هم واقع شده، ملت لبنان به صورت کلی موفق شده‌اند این هدف دشمنان و این فتنه را خنثی کنند. مواضع محکومیت و مواضع جدی‌ که از سوی برادران فلسطینی ما، خواه در گردان‌های مقاومت و خواه در جریان‌های فلسطینی درباره این واقعه اعلام شد و نیز اقدام ساکنان اردوگاه‌های فلسطینی و نخبگان فلسطینی که این واقعه را محکوم کردند در جهت خنثی‌سازی این فتنه بسیار کارساز بود.»
به گزارش تسنیم، «نصرالله» با اشاره به اهداف پشت پرده اسرائیل برای لبنان هم اینگونه گفت: «باید همواره، این مسئله را در ذهن و در گوش و در برابر چشممان داشته باشیم که اسرائیل و تکفیری‌ها، هدفشان ایجاد فتنه و جنگ داخلی در لبنان است که از این طریق هم به اسرائیل خدمت خواهد شد و هم به اهداف  داعش کمک خواهد شد.»
دبیر کل حزب‌الله تاکید کرد: «خطاب به فلسطینی‌ها در اردوگاه‌ها می‌گویم به ویژه گروه‌های فعال فلسطینی، آنها برای کمک به کنترل اوضاع تا جایی که امکان دارد باید نقش خود را ایفا کنند؛ چرا که معمولا سرویس‌های امنیتی لبنانی وارد اردوگاه‌های فلسطینی نمی‌شوند‬‎.  هر آنچه را که درباره برادران فلسطینی گفتم درباره برادران سوری هم منطبق است نباید به آوارگان سوری تعرض شود و لو آنکه کسانی از این آوارگان در این ماجراهای تروریستی دست داشته باشند‬.» سید حسن نصرالله با اشاره به ضرورت اتحاد و پرهیز از اتهام زنی در شرایط کنونی، افزود: «باید بر این مسئله تاکید کنم که اگر مشخص شد در بین این گروه‌های تروریستی، اتباع لبنانی‌ وابسته به طایفه سنی حضور داشتند، این امر نباید توجیهی برای تهمت زدن به این طایفه مذهبی پاک گردد تروریست‌ها از طریق این اقدامات در میان شیعیان و اهل سنت فتنه ایجاد کنند.»
عمر داعش کوتاه است
نصرالله درباره «اهداف پشت پرده انفجارهای تروریستی در بیروت» نیز گفت: «هدف دومی که ممکن است از این امر بخواهند به آن دست یابند، مسئله فشار وارد آوردن بر حزب الله برای ناگزیز شدن به عقب‌نشینی از نبرد با گروه‌های تروریستی است. البته من بعد از این انفجارها اعلام می‌کنم که ما به دنبال جبهه‌های دیگری بر ضد داعش خواهیم گشت تا از این طریق در آن جبهه‌ها به صورت فعالانه‌تری حضور داشته باشیم. داعش هیچ آینده‌ای ندارد و عمر داعش بسیار کوتاه است. داعش، آینده‌ای ندارد. نه در جنگ و نه در صلح، آینده‌ای برای داعش قابل تصور نیست.»
«مقامات فلسطینی در واکنش به این سخنان در تماس با پایگاه خبری تحلیلی العهد از سخنان «سید حسن نصرالله» دبیرکل حزب الله لبنان تمجید کردند. این گروه‌ها تاکید کردند که اردوگاه‌های فلسطینی در لبنان هرگز گذرگاه تروریست‌ها نخواهد بود.پنجشنبه هفته گذشته، تروریست‌های تکفیری در دو حمله انتحاری در منطقه «عین السکه» بیروت 43 نفر از مردم لبنان را شهید و 239 تن دیگر را زخمی کردند.
captcha