کد خبر: ۶۰۴۶۹
تاریخ انتشار : ۲۰ آبان ۱۳۹۴ - ۱۹:۵۹

هوشنگ توکلی: مدیریت خانه هنرمندان امری سهل و ممتنع است(اخبار ادبی و هنری)

هوشنگ توکلی، بازیگر و کارگردان سینما و تلویزیون به مدیر جدید خانه هنرمندان توصیه کرد که با فروتنی، مشورت‌ها و نظرات هنرمندان را بشنود.


کارگردان سریال «مدرس» در گفت وگو با کیهان اظهار داشت: مدیریت خانه هنرمندان، کیفیتی سهل و ممتنع دارد. مانند اشعار سعدی که خواندنش سهل و آسان و تقلیدش ممتنع است. لذا هر مدیر با تجربه و باهوشی را با خوشرویی دعوت به پذیرش مسئولیت می‌کند اما ماندن و ساختن را به راهی دشوار تشویق می‌کند که کفشی آهنین و زرهی فولادین می‌خواهد.
وی افزود: تجربیات مختلف مدیریتی رجبی معمار از او نام خوبی مطرح کرده است. چه زمانی که در حوزه دفاع مقدس مسئولیت‌های فرهنگی و سینمایی داشت و چه در سیما که مدیر چند شبکه بود. اما همه آن تجربیات گذشته برای مدیریت خانه هنرمندان کافی نیست. لذا اگر قبل از پذیرفتن مسئولیت از من به عنوان یک دوست، نظرم را می‌پرسید، توصیه می‌کردم که این مسئولیت را قبول نکند! اما حال اتفاق افتاده و ایشان قبول مسئولیت نموده است. بنابراین رجبی معمار باید از همه هنرمندانی که در آن مجموعه کار کرده و می‌کنند و نیز هنرمندانی که در نوبت ورود به آن مجموعه در صف انتظار هستند کمک بگیرد و مشورت بطلبد.از آنجا که ساختار مدیریتی خانه هنرمندان از پایین به بالاست، با هر پیش فرضی غیر از حفظ و احترام به هنرمندان منجر به سکون و تلاش خانه هنرمندان خواهد شد.