کد خبر: ۶۰۳۶۸
تاریخ انتشار : ۱۹ آبان ۱۳۹۴ - ۱۹:۱۰
رئیس سازمان حج و زیارت:

ویزای ثبت‌نام کنندگان اربعین حسینی از امروز صادر می‌‌شود

رئیس سازمان حج و زیارت از آغاز صدور ویزای ثبت‌نام‌کنندگان برای حضور در مراسم اربعین حسینی از امروز خبر داد و گفت: ثبت‌نام‌کنندگان در سامانه‌ سماح برای دریافت روادید خود اقدام کنند.


سعید اوحدی در حاشیه مراسم بزرگداشت جانباختگان گلستانی فاجعه منا که در مصلای نماز جمعه اهل سنت گنبد کاووس برگزار شد، در گفت‌وگو با خبرنگاران تصریح کرد: داشتن گذرنامه معتبر برای شرکت در مراسم اربعین حسینی در عراق الزامی است.
وی خاطرنشان کرد: براساس تصمیمات وزارت کشور و ستاد مرکزی اربعین حسینی و همچنین براساس قوانین کشور عراق، از ورود زائران بدون داشتن روادید به این کشور جلوگیری خواهد شد.
وی گفت: ثبت‌نام کنندگان سامانه سماح می‌توانند از امروز با مراجعه به 15 دفتر کارگزاری اربعین حسینی که امسال در 15 استان و شهر کشور دائر شده است، نسبت به دریافت ویزای خود اقدام کنند.
رئیس سازمان حج و زیارت کشور تصریح کرد: هزینه صدور ویزا به صورت کاروانی برای هر نفر 30 دلار و به صورت انفرادی برای هر نفر 40 دلار تعیین شده است.
اوحدی همچنین از تداوم لغو اعزام به عمره مفرده خبر داد و گفت: تا زمانی که دستگاه قضایی عربستان حکم دو پلیس خاطی و فاسد خویش را اجرا نکند، ایران هیچ اعزامی نخواهد داشت.
captcha