رئیس پارلمان اروپا در دیدار ظریف:
حضور ایران در نشستهای بعدی سوریه اهمیت دارد
رئیس پارلمان اروپا در دیدار ظریف با بیان اینکه ایران بازیگری مهم برای حل مناقشات منطقهای بوده و نقش آن در برقراری صلح و ثبات، غیر قابل انکار است، حضور جمهوری اسلامی در کنفرانسهای بعدی وین درباره سوریه را حائز اهمیت برشمرد.
به گزارش فارس، «مارتین شولتز» رئیس پارلمان اروپا با محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان پیرامون روابط جمهوری اسلامی ایران و اتحادیه اروپا و مسائل منطقهای و بینالمللی بحث و تبادل نظر کرد.
ظریف در این دیدار با اشاره به نتایج توافق برجام افزود: آثار و نتایج برجام را میبایست به طور جدی در چارچوب مفاد آن مورد توجه قرار دارد و ساختارهای آن را به شکلی منطقی و اصولی تطبیق کرد.
وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به تحولات مخاطرهآمیز ناشی از افزایش خشونت و افراطگرایی در سوریه اظهار داشت: روند افراطگرایی در سوریه خشونت را به اوج خود رسانده و مردم، زنان و کودکان را آواره به سمت اروپا روانه کرده است. ما همواره تأکید میکنیم که بحران سوریه، تنها راهحل سیاسی دارد.
شولتز رئیس پارلمان اروپا با تشریح رویکردهای اتحادیه و پارلمان اروپا یادآور شد: ما تـأکید داریم که جمهوری اسلامی ایران بازیگری مهم برای حل مناقشات منطقهای بوده و نقش آن در برقراری صلح و ثبات، غیر قابل انکار است و حضور جمهوری اسلامی ایران در کنفرانسهای بعدی وین حائز اهمیت میباشد.
رئیس پارلمان اروپا با اشاره به همکاریهای رو به گسترش پارلمانی جمهوری اسلامی ایران و پارلمان اروپا اظهار داشت: ما همکاریهای پارلمانی خوبی را با مجلس شورای اسلامی ایران داریم و آمادگی داریم با راهکارهای جدید، این همکاریها را گسترش دهیم.
فرش قرمز زیر پای شریک فتنهگران
منافقین و ربع پهلوی
مارتین شولتز رئیس پارلمان اتحادیه اروپا، از مواضع ضدایرانی گرفته تا همکاری و دیدار با منافقین، عناصر فتنهگر و سلطنتطلب را در کارنامه دارد و در دوران وی مواضع ضدایرانی پارلمان اروپا تشدید شده است. وی در جریان اعطای جایزه ساخاروف به ستوده و پناهی گفت: «مردم ایران حق دارند از حکومتی برخوردار باشند که به حقوق بشر احترام میگذارد و متفاوت از حکومت فعلی باشد.»
دوران ریاست شولتز مصادف است با تشدید تحرکات ضد ایرانی در پارلمان اتحادیه اروپا؛ در همین راستا درست بعد از صدور قطعنامه ضد ایرانی، کنفرانسی در بروکسل با محوریت ایران و با حضور منافقین و به ریاست «استروان استیونسون» برگزار شد.
موضع جانبدارانه پارلمان اروپا با پروبال دادن به منافقین که دست در دست داعش دارند، مورد اعتراض اعضای جدا شده این گروهک تروریستی و حامیان حقیقی حقوق بشر قرار گرفته است. در همین زمینه «علیرضا میرعسگری» از اعضای جدا شده گروهک منافقین که در آلمان اقامت دارد به شولتز شکوائیهای نوشت و گفت: «حضور مریم رجوی تحت نام رئیسجمهور برگزیده مقاومت در پارلمان اروپا و حمایت گروهی از همکاران شما، از گروهی با سابقه خشونت و ترور قابل تأمل است.» وی به شولتز نوشت که چگونه پارلمان اروپا که ادعای حمایت از حقوق بشر دارد از یک تروریست آدمکش حمایت میکند؟!
در ادامه اقدامات ضد ایرانی شولتز با استقبال وی، گفتوگوی دوجانبه میان وی و رضا ربع پهلوی در مورد آنچه بهزعم آنها چگونگی گذر از بحرانهای کنونی ایران و همچنین معرفی شورای ملی ایران برای برگزاری انتخابات آزاد، به عنوان بدیلی دمکراتیک و سکولار عنوان شد، گفتوگو انجام گردید.