کد خبر: ۵۹۹۷۲
تاریخ انتشار : ۱۵ آبان ۱۳۹۴ - ۲۰:۵۳
به یاد سردار شهید «مصطفی زواره ای»

سرداری با پنج نشان جانبازی(حدیث دشت عشق)

سردار شهید «مصطفی زواره ای» 8 بهمن ۱۳۴۰ درشهرستان ورامین به دنیا آمد. مصطفی و دوستانش هم مصادیق فرمایش امام خمینی (ره) بودند که در سال ۴۲ فرموده بود: سربازان من در گهواره‌ها هستند.


مصطفی در یک خانواده مذهبی رشد کرده بود، در کودکی مکبر نماز‌های جماعت روستا و نوحه خوان اهل بیت علیهم السلام بود.
با شروع جنگ تحمیلی عراق علیه ایران در مهر ماه ۵۹ به مناطق جنگی جنوب کشور اعزام گردید و دراوایل سال ۶۰ به عضویت رسمی سپاه شهرستان ورامین درآمد و به دلیل توانایی‌هایش به عنوان مسئول دفتر فرماندهی سپاه انتخاب شد. شجاعت حاج مصطفی باعث گردید شهید حاج ابراهیم همت او را به عنوان پیک ویژه خود منصوب نماید و پس از مدتی به عنوان مسئول تدارکات و پشتیبانی لشگر ۱۰ سید الشهدا منصوب گردد.
او در دوران دفاع مقدس چندین بار مجروح گردید؛ اولین بار در عملیات‌ام الرصاص از ناحیه پای چپ، در عملیات والفجر ۸ شیمیایی شد و سومین بار در عملیات آزاد‌سازی مهران از ناحیه دست و پهلو و پا مجروح گردید، و در عملیات کربلای ۵ از ناحیه بازو هدف تیر مستقیم دشمن قرار گرفت و  پنجمین بار در عملیات تکمیلی کربلای ۵، در 14 اسفند ۶۵ درحالیکه مشغول وضو گرفتن بود با ترکش توپ دشمن آخرین وضوی خود را با خون ساخت و از ناحیه سمت راست بدن شدیدا مجروح و به فوض شهادت که آرزوی دیرینه‌اش بود نائل گردید.