کد خبر: ۵۹۷۶۰
تاریخ انتشار : ۱۲ آبان ۱۳۹۴ - ۱۹:۵۸
کارگردان نمایش نسیان:

فعالان تئاتر دینی کمترین امکانات را دارند(اخبار ادبی و هنری)

کارگردان نمایش «نسیان» تاکید کرد: فعالان تئاتر دینی از کمترین امکانات برخوردارند ولی وقتی کار موفقی روی صحنه می‌برند مسئولان دولتی می‌خواهند با آنها عکس یادگاری بیندازند.


دست‌اندرکاران نمایش آیینی «نسیان» که سال گذشته نیز نمایش «غبار» را اجرا کرده بودند، با برگزاری یک مراسم از لوگو، پوستر، مواد تبلیغاتی و سایت این اثر آیینی رونمایی کردند.
به گزارش مهر، سردار سیدباقر سادات حسینی معاون فرهنگی سپاه پاسداران استان تهران در ابتدای این مراسم که دوشنبه ۱۱ آبان در تالار اجتماعات سازمان هنری رسانه‌ای اوج برگزار شد، گفت: در عرصه‌ای که به شدت مبتلا به جنگ نرم هستیم باید از شیوه‌های متناسب فرهنگی برای مبارزه در این عرصه استفاده کنیم و هنر تئاتر یکی از کارآمدترین ابزار برای حضور در این جنگ است. اگر تئاتر ما بتواند با جهات ارزشی خود مشکلات را بشناسد و پیام‌های دینی را در قالب تئاتر به مخاطب عرضه کند، بنا به فرمایشات مقام معظم رهبری می‌تواند کار چندین منبر را انجام دهد.
محمدرضا مداحیان کارگردان نمایش آیینی «نسیان» نیز در این مراسم با بیان اینکه هم‌نشینی با یک گروه توانمند، پرانرژی و باصلابت یکی از افتخاراتی است که وی در کارگردانی این اثر نمایشی داشته است، توضیح داد: چنین رویکردی کمتر در یک اثر نمایشی دینی اتفاق افتاده است و حال یک گروه با یک هم‌نشینی ارزشمند و پرانرژی می‌خواهد بر حسب فرامین مقام معظم رهبری نمایشی را اجرا کند که حرف‌های زیادی برای گفتن دارد.
وی تصریح کرد: بنده برخلاف نظر بسیاری از افراد بر این باورم که گروه‌های نمایشی که در حوزه تئاتر دینی فعالیت دارند از کمترین حمایت برخوردارند. این خیلی دردناک است که گروهی با این نسبت برای در اختیار قرار گرفتن یک تالار نمایشی التماس کند و جالب‌تر اینکه وقتی چنین آثار نمایشی روی صحنه می‌رود، همه خواهان گرفتن عکس یادگاری با آن هستند اما در ابتدای کار، فضا به گونه دیگری است.‌ای کاش با ما هم مانند بقیه گروه‌های نمایشی برخورد می‌شد.
جهانگیر الماسی، اردلان شجاع کاوه، میرطاهر مظلومی، جواد زیتونی، حجت ذی‌ جودی از هنرمندان شرکت‌کننده در این مراسم رونمایی بودند.
نمایش آیینی «نسیان» تا چند روز دیگر در پردیس تئاتر تهران واقع در منطقه خاوران به صحنه خواهد رفت.