کد خبر: ۵۹۲۷۳
تاریخ انتشار : ۰۶ آبان ۱۳۹۴ - ۲۰:۱۳
در دیدار مشاور امنیت ملی نخست‌وزیر پاکستان عنوان شد

قدردانی شمخانی از هوشمندی دولت پاکستان در عدم ورود نظامی به یمن

شمخانی با قدردانی از درایت پاکستان در عدم ورود نظامی به یمن گفت: کشورهای اسلامی با مفاهمه و اجتناب از راه‌حل‌های غیر مسالمت‌آمیز اجازه ندهند مشکلات آنها به بستری برای مداخله کشورهایی که خیرخواه مسلمانان نیستند، تبدیل شود.


به گزارش فارس، علی شمخانی که صبح دیروز به منظور انجام سفری 2 روزه و دیدار با مقامات پاکستان وارد اسلام‌آباد شد با  «سپهبد ناصرخان جنجوعا» مشاور امنیت ملی نخست‌وزیر پاکستان دیدار و از کشته و مجروح شدن جمع زیادی از مردم این کشور در دو فاجعه منا و زلزله اخیر ابراز تاسف و آمادگی سازمان‌های امدادی کشورمان را برای امدادرسانی به زلزله‌زدگان اعلام کرد.
وی بر ضرورت‌های مبتنی بر ارتقای منافع ملی دو کشور و سرعت دادن به ترمیم فاصله بین شرایط مطلوب و وضع موجود در روابط دوجانبه تاکید کرد و گفت: پیوندهای عمیق دینی و اشتراکات فرهنگی مهمترین بستر توسعه همکاری‌های همه‌جانبه بین تهران و اسلام‌آباد است.
وی با قدردانی از هوشمندی و درایت دولت پاکستان در عدم ورود نظامی به بحران یمن گفت: کشورهای اسلامی باید با توسعه گفت‌وگو و مفاهمه و اجتناب از انتخاب راه‌حل‌های غیر مسالمت‌آمیز اجازه ندهند که مشکلات بین آنها به بستری برای مداخله کشورهایی که خیرخواه مسلمانان نیستند تبدیل شود.
شمخانی ضرورت اتخاذ راهکارهای مشترک برای از میان بردن شرارت و اقدامات غیرقابل قبول گروه‌های تروریستی وابسته به بیگانه در مرزهای دو کشور را مورد تاکید قرار داد و اظهار داشت: برخی کشورهای فرامنطقه‌ای و متحدین منطقه‌ای آنها به دنبال مسئله‌سازی بین دو کشور از طریق به‌کارگیری گروه‌های تروریستی مزدور برای ناامن‌سازی مرزهای مشترک ایران و پاکستان هستند.
دبیر شورای عالی امنیت ملی با اشاره به موقعیت منحصر به فرد بنادر ایران و پاکستان در خلیج فارس و دریای عمان، آغاز گفت‌وگوهای جدی برای ایجاد زمینه‌های هم تکمیلی ژئوپلتیک بین ایران و پاکستان را ارتقا دهنده امنیت دو کشور عنوان کرد و افزود: فعال شدن ظرفیت‌های بی‌شمار اقتصادی نخستین دستاورد اتخاذ این رویکرد جدید خواهد بود.
ناصرخان جنجوعا مشاور امنیت ملی نخست‌وزیر پاکستان نیز در این دیدار با تسلیت جان باختن جمع زیادی از حجاج ایرانی در فاجعه منا گفت: تعیین دقیق علت‌های وقوع این رویداد غمبار و اتخاذ راهکارهای موثر برای جلوگیری از بروز مجدد آن اقدامی اجتناب‌ناپذیر است.
ناصرخان جنجوعا موضوع تروریسم را تهدید جهانی و نیازمند اراده‌ای بین‌المللی برای مقابله و از میان بردن آن عنوان کرد و گفت: تلاش مشترک برای از میان بردن زمینه‌های رشد تروریسم به ویژه در مناطقی همچون افغانستان، عراق، سوریه و آسیای مرکزی و قفقاز از الزامات غیر قابل اجتناب در حوزه جلوگیری از توسعه این روند نگران‌کننده است.