سازمان بهداشت جهانی:
سوسیس و کالباس سرطان زا هستند
سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد که محصولات فرآوری شده گوشتی مثل سوسیس و کالباس باعث بروز برخی انواع سرطان میشوند.
به گزارش خبرگزاری دانشجو، سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد که خطر بروز سرطان روده بزرگ با مصرف این محصولات بیشتر از سرطانهای دیگر است.
بنا به گزارش این نهاد وابسته به سازمان ملل متحد، نتایج چندین آزمایش نشان میدهد که مصرف روزانه فقط 50 گرم گوشت فرآوری شده خطر ابتلا به سرطان را تا ۱۷ درصد افزایش میدهد. در مورد گوشت قرمز درصد این خطر تقریباً نصف میشود. در عین حال در مورد گوشت قرمز هنوز نمیتوان با قاطعیت سخن گفت.
در این گزارش تاکید شده است که با وجود مضرات مورد اشاره، گوشت فوایدی دارد که نباید از آنها چشم پوشید.در این گزارش با استناد به گفته دانا لومیس، دانشمند آژانس بینالمللی پژوهشهای سرطان آمده است: «گوشت فرآوری شده به همراه چیزهای شناخته شده تری مثل سیگار، پشم شیشه و هوای آلوده، در دسته عوامل سرطانزا طبقه بندی میشود. اما باید دانست که این طبقه بندیها براساس قطعیت علمی صورت میگیرند، نه براساس درجه خطر سرطان زایی. به عبارت دیگر، همه این عوامل سرطان زا در یک دسته هستند، اما درجه خطر سیگار بسیار بیشتر از مصرف گوشت و 10 درصد بیشتر از گوشت فرآوری شده است.