کد خبر: ۵۸۹۴۷
تاریخ انتشار : ۰۳ آبان ۱۳۹۴ - ۲۱:۳۶

اخبار ویژه

نتیجه کنفرانس مونیخ در تهران دهن کجی به «خلیج فارس» در ریاض بود
وزیر خارجه آلمان در سفر هفته گذشته به عربستان ضمن تحریف عنوان جهانی «خلیج فارس» از عبارت مجعول «خلیج عربی» استفاده کرد.
به گزارش صدای آلمان، فرانک والتر اشتاین در یک کنفرانس خبری عبارت مجعول «خلیج عربی» رابه کار برد. این کنفرانس خبری با هدف جلب مشارکت کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس در مدیریت بحران آوارگان، برگزار شده است.
جمله اشتاین مایر در سخنرانیش در این کنفرانس این گونه بود: «مسلماً ما از کشورهای منطقه خلیج عربی انتظار داریم که در خدمات انسان دوستانه مربوط به پناهجویان مشارکت کنند.»
گزافه‌گویی این مقام آلمانی در حالی است که وی قبل از سفر به ریاض، مورد استقبال گرم وزارت خارجه ایران قرار گرفت تا جایی که در اقدامی بدون اعلام قبلی، نشستی موسوم به «نشست مقدماتی کنفرانس مونیخ» به افتخار والتر اشتاین در تهران تدارک شد که وی در آن نشست هم از ایران خواست به اسرائیل احترام بگذارد! همچنین در اقدامی نابخردانه، مقامات وزارت خارجه، والتر اشتاین را به دانشگاه تهران بردند و در مراسمی مهندسی شده استقبال دانشجویی(!) برای وی ترتیب دادند. برخی کارگاه‌های آموزشی نیز برای هیئت آلمانی در دانشگاه تهران ترتیب داده شد.
برخی دولت‌های اروپایی نظیر دولت آلمان با وجود فضاسازی علیه ایران به بهانه حقوق بشر، از رژیم‌های مرتجع و ضد حقوق بشر نظیر رژیم سعودی حمایت می‌کنند.

کاسه‌لیس رژیم صهیونیستی خواستار فشار اقتصادی به ایران شد
یک مزدبگیر محافل غربی، خواستار فشار اقتصادی به ایران با دستاویز حقوق بشر شد.
شیرین عبادی که به خاطر سوابق حمایت از رژیم پهلوی و سپس سیاه‌نمایی علیه جمهوری اسلامی مورد توجه محافل صهیونیستی و غربی قرار گرفت و جایزه میلیارد دلاری و سیاسی نوبل صلح را دریافت کرد خواستار فشار اقتصادی بیشتر به ایران شد. شیرین هانتر از فعالان حقوق بشر اذعان می‌کند که عبادی را سازمان مجاهدین خلق (منافقین) و کسانی چون عبدالکریم لاهیجی (وکیل مدافع سازمان منافقین) به وی معرفی کردند تا نامزد جایزه صلح نوبل شود.
عبادی ضمن مقاله‌ای در وبسایت فردا نوشت: به دنبال توافق بر سر برنامه هسته‌ای ایران و در انتظار لغو اکثر تحریم‌های اقتصادی، رفت و آمد هیئت‌های مقامات دولتی اروپایی و ایرانی، بین تهران و پایتخت‌های اروپایی شدت گرفته و همه در پی گفت‌وگو در مورد روابط جدید دیپلماتیک و اقتصادی با ایران هستند.  وی می‌افزاید: دولت‌های اروپایی نباید اجازه دهند اشتیاق آنان برای تجدید تعامل با ایران و بازارهای آن، نیاز فوری کشور برای اصلاحات در زمینه حقوق بشر را تحت‌الشعاع قرار دهد. در عوض، همان کانال‌های دیپلماتیک و اقتصادی که در حال شکل‌گیری است باید برای پاسخگو کردن ایران نسبت به پرونده حقوق بشر مورد استفاده قرار گیرد.
وی همچنین از دولت‌های اروپایی خواست ضمن همکاری با جامعه مدنی (اسم مستعار گروهک‌های وابسته)، به ایران فشار بیاورند و یک گزارشگر ویژه برای ایران تعیین‌کنند. عبادی می‌نویسد: نقش جامعه مدنی ایران چه در داخل کشور و چه در تبعید بسیار عمده است. اتحادیه اروپا باید از مدافعان حقوق بشر ایرانی حمایت کرده و با آنها همکاری کند تا به برنامه‌ای شکل دهند که بتواند به واقع تاثیرگذار باشد. مدافعان حقوق بشر ایرانی بهتر از هر کس دیگر می‌دانند چه چیزی مورد نیاز است و چه موردی دست‌یافتنی است.
وی می‌افزاید: امیدوارم اروپا بتواند ورای جذابیت قابل توجه مالی، شرایط فعلی را نیز ببیند و این برهه از زمان را، علیرغم توافق هسته‌ای، فرصتی برای کمک به بسیاری از افراد در ایران که هنوز نمی‌توانند از آزادی‌ بهره‌مند باشند ببیند. اگر ما ایران را در این زمان رها کنیم، ممکن است فرصت دیگری وجود نداشته باشد.
یادآور می‌شود صدور قطعنامه تحریمی 1929 در سال 1389 به واسطه رایزنی و آدرس دادن نمایندگان سران فتنه سبز به آمریکا و برخی کشورهای اروپایی انجام گرفت. این قطعنامه، شدیدترین قطعنامه تحریمی بود. اما پس از اعمال تحریم‌های مذکور، فتنه‌گران با ریختن اشک تمساح برای اقتصاد کشور و معیشت مردم، سعی کردند خود را دلسوز کشور و نگران مصلحت عمومی جا بزنند!

از دهن‌کجی به مسکن مهر تا 2 ساله شدن وعده مسکن اجتماعی
2 سال پس از اعلام پروژه مسکن اجتماعی، معاون وزارت راه و شهرسازی می‌گوید «نهایی شدن مسکن اجتماعی در حال هماهنگی با سیستم بانکی است»!
حامد مظاهریان معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی در مصاحبه با ایسنا گفت: برخی برنامه‌های طرح جامع مسکن از جمله برنامه مسکن اجتماعی در قالب یک برنامه مشترک میان وزارت راه و شهرسازی و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تدوین شده و در مراحل نهایی و هماهنگی با سیستم بانکی (جهت اعطای تسهیلات) و دولت (پرداخت یارانه) برای اجرا قرار دارد.
وی افزود: با توجه به اینکه کلیه برنامه‌های نهادسازی و عملیاتی طرح بازنگری طرح جامع مسکن در 7 محور اصلی قابل طبقه‌بندی است، از سوی وزیر راه و شهرسازی پیگیری تحقق برنامه‌های هر یک از این محورها برعهده یکی از سازمان‌های تابعه به عنوان مسئول و برخی از سازمان‌های دیگر به عنوان همکار، گذاشته شده است.
به گفته وی، با توجه به محوریت منابع یارانه‌ای و موانع موجود برای پرداخت تسهیلات ارزان قیمت به گروه‌های کم درآمد مقرر شده تا برای سال جاری با استفاده از منابع و ظرفیت‌های موجود هر یک از نهادها و سازمان‌های متولی کم درآمدها مانند کمیته امداد امام خمینی، سازمان بهزیستی، سازمان تأمین اجتماعی، بنیاد مسکن و وزارت راه و شهرسازی و با تکیه حداقلی به منابع یارانه‌ای، این برنامه تا پایان امسال قابلیت اجرا پیدا کند.
وی در عین حال اذعان کرد: در سال جاری و در قالب بودجه سال 1394 منبعی برای تحقق این برنامه دیده نشده ولی قطعاً در بودجه‌های سنوات آتی و در قالب برنامه ششم ردیف خاصی برای این موضوع پیش‌بینی و پیشنهاد می‌گردد.
به سرانجام نرسیدن وعده 2 ساله مسکن اجتماعی و روی کاغذ ماندن آن در حالی است که برخی مسئولان دولتی از جمله وزیر راه و شهرسازی، ضمن دهن‌کجی به «مسکن مهر» آن را طرح مزخرف خوانده بودند و این در حالی است که مسکن مهر موجب خانه‌دار شدن چند میلیون نفر از اقشار کم‌درآمد شد.

استقبال سرد مردم از روحانی موجب برکناری مدیرکل سیاسی شد؟!
سایت تابناک برکناری مدیرکل سیاسی استانداری مازندران را نتیجه استقبال سرد مردم این استان از رئیس‌جمهور در جریان سفر به ساری عنوان کرد.
تابناک نوشت: گویا قرار نیست حواشی پیش آمده درباره سفر اخیر رئیس جمهور پایانی داشته باشد؛ همان سفری که با استقبال اندک مردم همراه شد تا رئیس ستاد مردمی(!) استقبال، طی نامه‌ای از مردم، رئیس‌جمهور و هیئت همراه وی عذرخواهی کند!
برخی تصاویر منتشره از حاشیه سفر روحانی به مازندران از استقبال اندک مردم از دولتمردان حکایت دارد؛ داستانی که مورد تأیید طرفداران دولت نیست، ولی منتقدان دولت دستاویزی محکم برای اثباتش دارند؛ نامه رئیس ستاد استقبال مردمی استقبال از رئیس‌جمهور! البته این نامه که حاوی گلایه‌هایی از برخی مسئولان استانی مبنی بر همکاری نکردنشان با ستاد استقبال  و عذرخواهی از مردم و رئیس‌جمهور بابت استقبال اندک از کاروان دولت تدبیر و امید است، فرصت دیگری هم در اختیار منتقدان قرار داده که آن هم به نوبه خود، استثنایی به شمار می‌آید چرا که ثابت کرده استقبال‌های مردمی، تحت تأثیر عملکرد یک ستاد هستند نه خودجوش. ستادی که می‌تواند به گونه‌ای عمل کند که استقبال شدیدتر شود و در غیر این صورت، استقبالی سرد، درست مثل سفر مازندران شکل خواهد گرفت.
به گزارش تابناک نامه مذکور شائبه‌های دیگری هم ایجاد می‌کرد؛ شائبه‌هایی از جنس کارشکنی که امضاکننده نامه مدعی شده بود از طرف برخی مسئولان بوده و از سوی دیگر، برخی احساس می‌کردند که هدف از نگارش چنین نامه‌ای باشد.
گمانه‌زنی‌ها در حالی بی‌پاسخ مانده بود که اتفاقی عجیب، نظر همه را به خود جلب کرد و موجب شد، در آستانه تعطیلات تاسوعا و عاشورای حسینی، بار دیگر حاشیه های سفر کذایی دولتمردان به مازندران، به صدر اخبار بازگردد؛ اتفاقی که از جنس برکناری یکی از مسئولان استان، آن هم به شیوه‌ای عجیب، کم‌سابقه و البته نامهربانانه بود. ماجرا از این قرار بود که خبری روی خروجی سایت استانداری مازندران قرار گرفت که یک خط بیشتر نداشت، ولی معانی زیادی به ذهن متبادر می‌کرد: «با صدور حکمی از سوی دکتر ربیع‌ فلاح، استاندار مازندران، حسین حسن‌نژاد، مدیرکل سیاسی استانداری مازندران از سمت خود برکنار شد».
در این حکم یک خطی، نه نشانه‌ای از تقدیر از زحمات مدیر معزول به چشم می‌خورد و نه درباره جایگزینی وی یا چگونگی تصمیم‌گیری در این‌باره سخنی به میان آمده تا بتوان نتیجه گرفت که اتفاقی به روال معمول رخ نداده و احتمالاً در پس این تصمیم‌گیری، حرف‌های ناگفته زیادی مطرح است. ماجرا زمانی عجیب‌تر می‌شود که بدانیم روابط عمومی استانداری مازندران در گفت‌وگو با یک خبرگزاری، درباره این برکناری اظهار بی‌اطلاعی کرده است؛ حاشیه‌ای قابل توجه که برخی با اشاره به سابقه کاری مدیر معزول، آن هم در کسوت فرماندار چند شهر در دوره اصلاحات، شاخ و برگ‌های دیگری هم برایش بیان می‌کنند تا ثابت شود که این عزل، موضوعی عادی و البته به دور از تنش نبوده است.
تابناک خاطرنشان کرد: کافی است، اندکی به عقب‌تر بازگردیم و ماجرای استقبال سرد از رئیس‌جمهور در سفر به این استان را مرور کنیم تا این ابهام در ذهنمان پررنگ شود که آیا این برکناری ناگهانی با آن ماجرا ارتباطی دارد یا خیر؟ با حواشی بعد از آن و ماجرای تسویه حسابی که برخی از نامه عذرخواهی استنباطش می‌کردند، چه؟ آیا با توجه به شکل ماجرا، بی‌انصافی است که می‌بینیم برخی نتیجه گرفته‌اند حکم یک خطی، پس‌لرزه‌های سفر دو هفته پیش رئیس‌جمهور به این استان شمالی کشورمان است؟!
یادآور می‌شود براساس تصاویر و  ویدئوهای منتشر شده درحین سخنرانی روحانی، جمعیت 10-11 هزار نفره در جریان سفر وی به ساری در استادیوم حضور داشته‌اند.

معاون نتانیاهو: ایران بزرگ‌ترین دشمن اسرائیل است
معاون نخست‌وزیر اسرائیل گفت: در میان دشمنان ما، ایران چیز دیگری است. ایران بزرگ‌ترین دشمن اسرائیل است.
سیلوان شالوم در مصاحبه با نشریه لوپوئن فرانسه گفت: در مذاکرات با وزیر امور خارجه و وزیر کشور فرانسه تلاش می‌کنیم اختلافات با دولت فرانسه را کاهش دهیم هر چند که از تلاش‌های فرانسه برای جلوگیری از تبدیل شدن ایران به قدرت هسته‌ای قدردانی می‌کنیم. فرانسه در مقایسه با بسیاری از کشورهای اروپایی واقع‌گراتر بود. فرانسه به آینده نگاه کرد و فقط به فکر زمان حال نبود.
وزیر امور داخلی رژیم صهیونیستی درباره اوضاع بحرانی سرزمین‌های اشغالی گفت: تحریک به نفرت نقشی کلیدی در رفتار این جوانان دارد که به یهودیان حمله می‌کنند این تحریکات در مدارس، تلویزیون، رادیو و سخنان رهبران فلسطینی است.
وی دراین‌باره که آیا این حملات خودجوش شکل جدیدی از تهدیدات است که اسرائیل باید خود را با آنها تطابق دهد گفت: تهدید واقعی که ما با آن مواجه هستیم ایران است. نه حماس و نه شکل جدید خشونت. مطمئنا این وضعی نیست که ما می‌خواهیم در آن زندگی کنیم. اما می‌توانیم با آن مقابله کنیم. این خشونت‌ها موجودیت‌ ما را تهدید نمی‌کنند. ایران چیز دیگری است.
وی افزود: ما تلاش می‌کنیم با ایجاد ایست‌بازرسی‌های جدید و با بستن راه‌های دسترسی ساکنان قدس شرقی به این خشونت‌ها پایان دهیم. در مقام وزیر امور داخلی، از کابینه امنیتی مجوز ابطال شهروندی و مجوز اقامت تروریست‌ها را دارم. جالب اینجاست که هفتاد درصد این‌ها دست کم یکی از والدینشان اصالتا از کرانه باختری یا غزه هستند که فلسطینی‌های تمام عیار هستند. در زمان ملاقات این جوانان با خانواده‌هایشان، شاید از سوی مادربزرگ یا پدربزرگ یا سایر اقوامشان تحریک می‌شوند.(!)