کد خبر: ۵۸۸۸۲
تاریخ انتشار : ۰۳ آبان ۱۳۹۴ - ۲۰:۴۷
پادرمیانی برای پایان دادن به اختلافات در کشتی

برزگر: در سال منتهی به المپیک باید دست در دست هم داد(گفت و گو)

سرمربی سابق تیم ملی کشتی آزاد برای حل مشکل به وجود آمده پیرامون عدم ابلاغ حکم نایب رئیسی علیرضا حیدری پا پیش می‌گذارد و قرار است با خادم و حیدری جلسه مشترکی را برگزار کند. گزیده‌ای از تازه‌ترین صحبت‌های برزگر در ادامه می‌آید:

*متاسفانه برخی‌ها این حاشیه‌ها را به وجود آورده‌اند. اگر یکسری از افراد در مصاحبه‌های خود حرف‌های خلاف واقع بر زبان می‌آورند، نباید جراید و رسانه‌ها آنها را چاپ کنند. مگر هر کسی هر چه گفت یک خبرنگار باید آنها را روی کاغذ بیاورد. در سالی که به اسم «همدلی و همزبانی» نام گرفته است نباید برخی اهالی رسانه باعث عمیق‌تر شدن اختلافات در کشتی شوند،‌ بلکه بایستی در سال منتهی به المپیک به همدلی هر‌ چه‌ بیشتر جامعه کشتی کمک کنند.
* این که چرا چنین مشکلاتی بر سر عدم ابلاغ حکم نایب رئیسی علیرضا حیدری به وجود آمده است باید به صورت دقیق ریشه‌یابی شود، اما من می‌دانم که حیدری به صورت افتخاری و فقط به خاطر عشق به کشتی کار می‌کند. امثال او در کشتی صاحب جایگاه هستند و باید به کمک کشتی بیایند.
*  در اولین فرصت ابتدا جلسه‌ای را با رسول خادم برگزار خواهم کرد تا علت به وجود آمدن مشکلات را جویا شوم و پس از آن ان‌شا‌ء‌الله جلسه‌ای مشترک با خادم و حیدری تشکیل خواهیم داد تا این موضوع را ختم به خیر کنیم. دوست دارم اهالی کشتی دست یا علی به هم دهند و مثل دو دوست در کنار هم باشند تا کشتی به سر منزل مقصود برسد و باعث افتخارآفرینی دوباره برای ایران شوند.