تولید روغن جامد و نیمه جامد سال آینده متوقف میشود
مدیرکل بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: تولید روغن نیمه جامد تا پایان سال 95 به طورکلی متوقف میشود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، زهرا عبدالهی ظهر دیروز در سمینار علمی سبک زندگی سالم که در دانشکده علوم پزشکی ساوه برگزار شد با اشاره به اهمیت ترویج غذای سالم اظهار داشت: سالانه عده زیادی از افراد جامعه به سبب عدم مصرف غذای سالم جان خود را از دست میدهند که این موضوع اهمیت رعایت الگوی صحیح غذایی را یادآور میشود.
وی افزود: مطالعات مختلف در زمینه ابتلا به بیماریهای گوناگون نشان میدهد قسمت اعظم این موارد مربوط به عدم رژیم غذایی سالم است چرا که حدود 80 درصد از بیماریهای قلبی و عروقی، 90 درصد از دیابت نوع 2 و 30 درصد از سرطانها با رعایت الگو غذایی سالم قابل مقابله و پیشگیری هستند.
مدیرکل بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تصریح کرد: موادی نظیر چربی و نمک دو عامل اصلی در ابتلا به بیماریهای گوناگون هستند که در الگوی صحیح مصرف مواد غذایی باید از مصرف این دو ماده خودداری کرد.
وی ادامه داد: به منظور جلوگیری از اضافه وزن افراد باید به سمت استفاده از سبزیجات، میوهجات، لبنیات و نیز حبوبات رو آورده و آن را در سبد غذایی خود جای دهند.
مدیرکل بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خاطرنشان کرد: به طور طبیعی هر فرد به منظور حفظ سلامتی خود باید روزانه 400 گرم میوه و سبزیجات برای جذب ویتامین و فیبر مورد نیاز بدن خود دریافت کند در حالی که در کشور ما تنها 12 درصد از مردم این میزان را مصرف میکنند که این موضوع میتواند بسیار نگرانکننده باشد.