kayhan.ir

کد خبر: ۵۸۸
تاریخ انتشار : ۱۶ آذر ۱۳۹۲ - ۱۶:۱۲
مدير کل حقوقي وزارت جهاد کشاورزي خبر داد

کلاهبرداري 4 هزار ميليارد توماني يک شرکت توليدي از مردم

مدير کل حقوقي وزارت جهاد کشاورزي از کلاهبرداري يک شرکت بزرگ توليدکننده ورمي کمپوست خبر داد و گفت: گزارش واصله از بازرسي ويژه وزير جهاد کشاورزي در حال بررسي است.

مدير کل حقوقي وزارت جهاد کشاورزي از کلاهبرداري يک شرکت بزرگ توليدکننده ورمي کمپوست خبر داد و گفت: گزارش واصله از بازرسي ويژه وزير جهاد کشاورزي در حال بررسي است.
سيد عقيل ادياني در گفت‌وگو با ايسنا اظهار کرد: گزارشي درباره کلاهبرداري اين شرکت پرورش دهنده ورمي کمپوست از دفتر بازرسي ويژه وزير جهاد کشاورزي به اين معاونت و اداره کل حقوقي رسيده که در حال بررسي همه جوانب و زواياي اين پرونده هستيم و وزارت جهاد کشاورزي در صورت لزوم به اين پرونده ورود پيدا مي‌کند.
وي افزود: اگر اين شرکت با مجوز از مراجع ذيربط از جمله مجموعه وزارت جهاد کشاورزي مرتکب چنين جرمي شده باشد دستگاه قضايي به عنوان مدعي‌العموم به اين پرونده ورود پيدا مي‌کند و وزارت جهاد کشاورزي از جهت پيگيري موضوع وظيفه‌اي در قبال اين پرونده نخواهد داشت.
مدير کل حقوقي وزارت جهاد کشاورزي ادامه داد: در صورتي که اين شرکت پرورش دهنده ورمي کمپوست بدون مجوز و با سوء استفاده از نام وزارت جهاد کشاورزي و مجموعه‌هاي آن اقدام به فعاليت و جلب سرمايه‌گذار بيشتر کرده باشد، مسلماً به عنوان شاکي به اين پرونده ورود پيدا خواهيم کرد.
ادياني تأکيد کرد: وزارت جهاد کشاورزي قطعاً از خسارات مادي و معنوي که از جانب برخي سودجويان متحمل شود، دفاع خواهد کرد. بنابراين گزارش: يکي از بزرگترين شرکت‌هاي توليد کننده ورمي کمپوست که از 26 ماه گذشته با تبليغات گسترده شبکه‌هاي استان البرز موفق به جذب تعداد بسياري از سرمايه‌گذاران شده بود، چندي است با دريافت حدود 4000 ميليارد تومان از متقاضيان سرمايه‌گذاري سرنوشت نامشخصي پيدا کرده که البته معاون سياسي و انتظامي فرماندار کرج از مالباختگان سرمايه‌گذاري در شرکت توليد کننده «ورمي کمپوست» خواست با مراجعه به دادسراي جنايي (ناحيه يک) کرج طرح شکايت کنند.
ورمي‌کمپوست متشکل از ورمي (کرم خاکي) و کمپوست (کود آلي) به معناي نوعي کود آلي است که از فعاليت کرم خاکي حاصل مي‌گردد.
بيش از ???? نوع کرم خاکي در طبيعت وجود دارد اين کرم‌ها با کاوش خاک و تغذيه عناصر موجود در خاک و آميختن آن با آنزيم‌هاي موجود در بدن خود، خاک را تازه مي‌کنند و قدرت باروري آن را افزايش مي‌دهند همچنين به دليل جابجايي مداوم در خاک، با ايجاد سوراخ‌هاي زياد، راه نفوذاکسيژن به خاک را آسان مي‌کنند.