مدیر عامل صندوق کارآفرینی امید:
برای اعلام میزان اشتغال مجبورم آمارسازی کنم
مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید با اشاره به پرهیز از گفتن آمار، اظهار داشت: برای گفتن آمار کمی مجبور میشوم به سمت آمارسازی بروم.
اصغر نورالله زاده در گفتگو با فارس، در مورد متوسط هزینه ایجاد مشاغل کوچک و خرد در کشور گفت: این رقم برای مشاغل مختلف، متفاوت خواهد بود، اما در مجموع متوسط هزینه ایجاد آن کمتر از 20 میلیون تومان است.
مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید با اشاره به اینکه متوسط هزینه مشاغلی که محصولات خانگی مانند تولید اسکاچ و دمکنی انجام میشود 7 میلیون تومان است، اظهار داشت: در حال حاضر این صندوق به دنبال ساماندهی شبکه فروش، برندسازی و توزیع است.وی افزود: یکی از برنامهها ساماندهی تولیدات و فروش مشاغل خرد و کوچک است.
نوراللهزاده در پاسخ به این سؤال که در شش ماه امسال چه میزان شغل ایجاد شده است، عنوان کرد: از گفتن عدد و رقم پرهیز دارم، چون باید کیفیت را بررسی کرد، آمار کمی ملاک نیست.مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید در پاسخ به این سؤال که چگونه آمار و گزارش اشتغال بدون شاخص کمی قابل مقایسه است و چرا از گفتن آمار امتناع میکنید، تصریح کرد: برای گفتن آمار کمی مجبور میشوم، به سمت آمارسازی بروم.وی ادامه داد: خیلی از واقعیتها را این گونه نمیشود، ارزیابی کرد، مثلاً یک مجموعه ساماندهی شد و هزار نفر مشغول آموزش هستند و ممکن است عدهای، کنار این افراد آموزش دیده مشغول به کار میشوند.
نوراللهزاده با بیان این که سالانه 50 هزار فقره وام میدهیم، تصریح کرد: سرانه آن از 7 میلیون تومان تا 100 میلیون تومان است و به آنها نظارت میکنیم.
وی ادامه داد: با آمار مانند آنچه در سالهای گذشته برخورد شد، اعتقادی ندارم، آمار زمانی مؤثر است که مردم احساس کنند، اشتغال ایجاد شده است.
این مقام مسئول گفت: حدود 80 هزار فرصت شغلی میتوان در سال ایجاد کرد.نورالله زاده در مورد معوقات تسهیلات صندوق گفت: حدود 4 درصد میزان معوقات بوده و صندوق به دنبال افزایش سرمایه صندوق از طریق دولت نیست و بلکه سرمایه خود را از طریق مشارکت مردمی تأمین و ارتقا خواهد داد.