kayhan.ir

کد خبر: ۵۵۶۹۶
تاریخ انتشار : ۲۷ شهريور ۱۳۹۴ - ۲۱:۰۸

برف و باران استان‌های شمالی کشور را فرا گرفت

برف مشگین‌شهر را در اردبیل و کلاردشت را در مازندران سفیدپوش کرد.
اردبیل- خبرنگار کیهان:

گزارش خبرنگار کیهان از اردبیل حاکی است، به دنبال سرد شدن هوا و تغییر شرایط جوی بارش برف و باران در شهرستان مشگین‌شهر چهره زمستانی زودرسی را به این منطقه بخشید. بنابراین گزارش برف ارتفاعات سبلان و روستاهای موئیل و دیزو را سفیدپوش کرده به طوری که ارتفاع برف در برخی از مناطق به پنج سانتی‌متر رسیده است.
در سطح شهر مشگین شهر نیز بارش شدید باران آبگرفتگی برخی از معابر و گذرگاه‌های عمومی را موجب شد و در رفت و آمد ساکنین منطقه مشکلاتی را فراهم کرد. همچنین بارش باران در اکثر مناطق استان از جمله خلخال و سرعین نیز آبگرفتگی معابر را به دنبال داشته است.
همچنین به گزارش خبرگزاری فارس در پی برودت هوا و بارش باران در بیشتر نقاط استان مازندران، بارش برف مناطق کوهستانی کلاردشت را سفیدپوش کرد.این چهارمین بارش برف در شهریور ماه امسال است که بر روی علم کوه و تخت سلیمان می‌نشیند.
سیل در 2 روستای دماوند
به گزارش خبرگزاری‌ها بارش شدید تگرگ و باران دیروز دماوند را فراگرفت و باعث آبگرفتگی معابر، خسارت به منازل روستایی و توقف خودروهای عبوری در منطقه گیلاوند شد.
جعفر نورمحمدی رئیس ستاد مدیریت بحران شهرستان دماوند به جاری شدن سیل در دو روستای سربندان و گرمابسرد در دماوند اشاره کرد و گفت: براثر بارش تگرگ سنگ‌هایی به داخل جاده روستای مغافک به گرمابسرد هدایت شده بود که توسط اهالی پاک‌سازی شد. در بجنورد نیز سیل به 40 واحد مسکونی و تجاری بخش مرکزی و 31 باب واحد تجاری و مسکونی در روستای ارکان این شهرستان خسارت وارد کرده است.به گفته مدیریت بحران خراسان شمالی، این استان از لحاظ سیل‌خیزی رتبه سوم کشور را داراست، به طوری که مرداد ماه امسال نیز سیل افزون بر خسارت زدن به تأسیسات زیرساختی، مرگ سه نفر را سبب شد.همچنین سیل به تأسیسات آبرسانی 12 روستا در منطقه جرگلان شهرستان راز و جرگلان خسارت دو میلیارد ریالی وارد کرد.از ساری نیز خبر می‌رسد که بارش شدید باران روز پنج‌شنبه نه تنها تردد خودروها در جاده هراز را کند کرد، بلکه باعث اعمال محدودیت‌های تردد برای خودروهای سنگین در این جاده شد. این بارش که با تندباد و کاهش 10 درجه‌ای دمای هوا همراه بود به واحدهای مسکونی و مزارع کشاورزی مازندران خسارت وارد کرد.
علی اصغر احمدی مدیرکل مدیریت بحران این استان تأکید کرد: بارندگی شدید به مزارع شالیزاری مناطق بالا دست که در مرحله برداشت قرار دارند خسارت بیشتری وارد کرده است.به گفته وی، برداشت 90 درصد محصول شالیزارهای استان مازندران انجام شده و فقط 10 درصد باقی مانده بود که مربوط به مناطق بالادستی است.