kayhan.ir

کد خبر: ۵۵۶۳۶
تاریخ انتشار : ۲۵ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۸:۵۵
ظریف در دیدار با نخست‌وزیر بنگلادش:

بخش انرژی ما یک منبع قابل اعتماد برای بنگلادش است

وزیر امور خارجه کشورمان بعد از اقامتی دو روزه در چین، راهی داکا شد و ضمن بیان آمادگی گسترش روابط دو جانبه با بنگلادش تصریح کرد: بخش انرژی ایران می‌تواند یک منبع قابل اعتماد برای بنگلادش باشد.


به گزارش ایسنا، وزیر خارجه کشورمان در دیدار خانم شیخ حسینه نخست وزیر بنگلادش اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران آماده گسترش روابط دوجانبه با بنگلادش است و موانع تجاری و دیگر موانع در راه گسترش روابط دو کشور باید برداشته شود.
رئیس دستگاه دیپلماسی کشورمان در ادامه خطاب به این مقام عالی‌رتبه بنگلادشی گفت: بخش انرژی ایران می‌تواند یک منبع قابل اعتماد برای بنگلادش باشد.
ظریف همچنین به روابط دوستانه و برادرانه شیعه و سنی در کشور بنگلادش اشاره و تاکید کرد: در یمن، سوریه و عراق آن چه که باعت جدایی شده است، فرقه‌گرایی نیست بلکه مسائل سیاسی است.
در این دیدار نخست وزیر بنگلادش هم از گسترش روابط دو کشور در زمینه‌های مختلف از جمله فرهنگی و اقتصادی استقبال کرد.
وی بر افزایش تبادل هیئت‌های تجاری بین دو کشور تاکید کرد و گفت: هماهنگی مذهبی خوبی در بنگلادش وجود دارد.
محمدجواد ظریف پیش از سفر به بنگلادش در دیدار با نخست وزیر چین تصریح کرد: روابط ایران و چین روابط بسیار عمیق و راهبردی است و من حامل سلام‌های بسیار گرم جناب آقای جهانگیری معاون اول رئیس‌جمهور ایران به نخست‌وزیر هستم.
ظریف با بیان اینکه همکاری‌های دو کشور در چارچوب طرح راه ابریشم می‌تواند گسترش پیدا کند، گفت: جمهوری اسلامی ایران می‌تواند یک شریک مطمئن برای تامین انرژی چین باشد.
وی همچنین با تشکر از نقش مثبت چین در مذاکرات هسته‌ای، گفت: امیدواریم که در جریان اجرای برجام این نقش مثبت ادامه پیدا کند. بعد از توافق امکان گسترش روابط ما با چین به عنوان یک شریک راهبردی بیش از گذشته فراهم می‌شود.
«لی کاگیانگ» با ابراز امیدواری مبنی بر اینکه توافق هسته‌ای بطور کامل اجرا شود، افزود: چین به نقش مهم خود در اجرای این توافق ادامه می‌دهد و تلاش می‌کنیم تا برنامه جامع اقدام مشترک بطور کامل اجرایی شود.
نخست‌وزیر چین تاکید کرد: اقتصاد ایران و چین مکمل یکدیگر هستند و دو کشور می‌توانند همکاری‌های مناسبی در حوزه‌های مختلف داشته باشند.
ظریف در کنفرانس خبری مشترک با همتای چینی خود گفته بود شرکتهای چینی نسبت به رقبا، مزیت‌های بیشتری در ایران خواهند داشت.