اهتزاز پرچم فلسطین در سازمان ملل پس از 70 سال
مجمع عمومی سازمان ملل متحد قطعنامه برافراشته شدن پرچم فلسطین در مقر این سازمان در نیویورک را تصویب کرد.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، پرچم فلسطین برای نخسین بار پس از 70 سالی که از تاسیس سازمان ملل میگذرد، در مقر این سازمان و همه نهادهای زیر مجموعه آن به اهتزاز درخواهد آمد.
مجمع عمومی عصر روزسهشنبه این قطعنامه را با 119 رای موافق، 8 رای مخالف و 45 رای ممتنع تصویب کرد.
در این قطعنامه آمده است: «با توجه به اینکه کشور فلسطین در 29 نوامبر 2012 میلادی (9 آذر 1391) با تصویب قطعنامهای در مجمع عمومی سازمان ملل به عنوان کشور ناظر غیرعضو این سازمان برگزیده شد، پرچم این کشور باید در مقر سازمان ملل در کنار پرچم دیگر کشورهای عضو برافراشته شود.»
«ریاض منصور» نماینده ناظر فلسطینیها در سازمان ملل پس از رایگیری و تصویب قطعنامه گفت: «مجمع عمومی سازمان ملل با این اقدام این پیام را ارسال کرد که مردم نمیتوانند در مسیر طولانی خود به سوی موفقیت نادیده گرفته شوند.»
وی افزود: «تصویب این قطعنامه نشان دهنده مشروعیت آمال و آرزوهای مردم فلسطین است.»
ریاض منصور با اشاره به اینکه پیش از این هیچ کشور غیر عضو ناظری پرچم خود را در سازمان ملل به اهتزاز در نیاورده و فلسطینیها نخستین کسانی هستند که موفق به این اقدام شدهاند، گفت: «ما قانون بینالمللی را از شکل سنتی خود به شکل خلاقانه نوینی تبدیل کردهایم و این فقط بدان دلیل است که رژیم اشغالگر از بیرون رفتن از سرزمین ما خودداری میکند.»
این پیشنویس را فلسطینیها به مجمع عمومی سازمان ملل ارائه کرده بودند. عضویت ناظر فلسطین در سازمان ملل وضعیت جدیدی را برای فلسطینیها در این سازمان ایجاد کرد و فلسطین به آژانسها و نهادهای وابسته به سازمان ملل و دادگاه کیفری بینالملل ملحق شد اما در حال حاضر از عضویت کامل با وجود به رسمیت شناخته شدن از سوی بیش از 130 کشور برخوردار نیست.
تشکیلات خودگردان فلسطین نیز از رای مجمع عمومی سازمان ملل متحد به برافراشته شدن پرچم فلسطین استقبال کرد. مردم فلسطین نیز با ریختن به خیابانها و اهتزاز پرچم فلسطین جشن گرفتند.
خشم اسرائیل و آمریکا
این در حالی است که نماینده رژیم صهیونیستی در سازمان ملل این قطعنامه را بیارزش خواند و فلسطینیها را متهم کرد که سازمان ملل را به گروگان گرفتهاند!
«ساما نتاپاور»، نماینده آمریکا در سازمان ملل نیز ضمن مخالفت با این رخداد گفت: برافراشته شدن پرچم فلسطین جای مذاکرات را نمیگیرد و طرفین را به صلح نزدیک نمیکند.
دیدار نتانیاهو با کامرون
بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی که در میان اعتراضات شدید مردم انگلیس و طرفداران فلسطین روز چهارشنبه وارد لندن شده است، در دیدار با دیوید کامرون خواستار همکاری طرفین با مسلمانان خاورمیانه و آفریقا شد!
وی مدعی شد که خاورمیانه توسط دو نیروی شبه نظامی اسلامی در حال تجزیه است سنیهای تحت رهبری داعش و شبه نظامیان شیعه تحت رهبری ایران: این ادعای مضحک در حالی صورت میگیرد که رژیم جعلی اسرائیل بیش از هر گروه و رژیم دیگری در مظان اتهام است. و بیش از همه از تجزیه منطقه سود میبرد.
سفر نتانیاهو به انگلیس در حالی انجام شده که مردم انگلیس با امضای طوماری که به 107 هزار امضا رسیده بود از دولت کامرون خواسته بودند سفر وی را لغو و در صورت ورود او را بازداشت کنند که این امر با مخالفت دولت لندن روبهرو شد و کامرون مدعی شد که وی دارای مصونیت دیپلماتیک است و حکم مهمان دارد و نباید دستگیر شود. طبق قوانین انگلیس نتانیاهو باید دستگیر میشد.
با این وجود، سفر وی به لندن با تدابیر شدید امنیتی انجام شد.