کد خبر: ۵۴۷۸۵
تاریخ انتشار : ۱۶ شهريور ۱۳۹۴ - ۲۱:۰۷

اخبار کوتاه


هزاران یمنی شهید شوند آمریکا نگران نمی‌شود
سردار رسول سنایی‌راد معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی معاون سیاسی سپاه با بیان اینکه حقوق بشر ابزاری است برای پیشبرد اهداف آمریکا، گفت: اگر هزاران نفر عراقی، یمنی، سوری و لبنانی در برابر تجاوز رژیم صهیونیستی و یا تکفیری‌های داعش به شهادت رسند آمریکا هیچگاه نگران حقوق بشر نمی‌شود.
درانتظار گزارش کمیسیون برجام هستیم
محمدرضا باهنر نایب ‌رئیس دوم مجلس شورای اسلامی در همایش «ستیز با استکبار» که به همت اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان در دفتر مرکزی این اتحادیه برگزار شد،  اظهار داشت: همه می‌دانند تا زمانی که مجلس پروتکل الحاقی را تصویب نکند دولت حق پیوستن به آن را ندارد و برای این کار حتما نیاز به مصوبه مجلس است. در رابطه با برجام هم اگر ما قبول کنیم برجام یک لایحه است و دولت آن را به عنوان یک لایحه به مجلس بدهد ما دو کار بیشتر نمی‌توانیم انجام دهیم یا به آن بله بگوییم یا نه. برخی‌ها نیز می‌گویند اگر پاسخ مجلس به برجام بله یا خیر باشد در هر دو صورت مضر است. نائب رئیس مجلس شورای اسلامی اعلام کرد که درانتظار گزارش کمیسیون ویژه برجام هستند.
مجلس با جدیت برجام را پیگیری می‌کند
لاله افتخاری نماینده مردم تهران در گفت‌وگو با فارس گفت: کار ما با تعطیلی صحن علنی تعطیل نمی‌شود و مجلس به طور جدی برجام را پیگیری می‌کند. وی ادامه داد: فعالیت نمایندگان در چنین برهه‌ای مشکل‌تر می‌شود لذا باید گفت مجلس به طور جدی پیگیر بررسی برجام است و همین‌طور در کنار طی شدن این روند از دیدگاه‌های مختلف به ویژه از مجامع دانشگاهی و نخبگان برای حل و فصل پیرامون این متن بهره می‌بریم.
ورود کمیسیون اصل ۹۰ مجلس
 به پرونده «گردنه حیران»
مصطفی‌ افضلی‌فرد نماینده مردم اردبیل در مجلس شورای اسلامی گفت: پرونده ساخت و سازهای غیرقانونی در گردنه حیران در کمیسیون اصل 90 مطرح شده و در هفته کاری پس از تعطیلات تابستانی مجلس مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت. وی افزود: این موضوع به دنبال شکایت تعدادی از نمایندگان در کمیسیون مطرح و به دلیل همزمانی آن با تعطیلات تابستانی مجلس موضوع پس از این تعطیلات در کمیسیون بررسی خواهد شد.