kayhan.ir

کد خبر: ۵۴۷۸۱
تاریخ انتشار : ۱۶ شهريور ۱۳۹۴ - ۲۱:۰۶
آیت‌الله علوی گرگانی:

دغدغه مراجع پاسخگویی به مطالبات مردم است

حضرت آیت‌الله علوی گرگانی در دیدار با استاندار قم، با بیان توصیه‌های مهم خطاب به وی، دغدغه مراجع تقلید و علما را حل مشکلات استان و پاسخگویی به مطالبات مردم دانست.


به گزارش خبرگزاری رسا، این مرجع تقلید در دیدار سید مهدی صادقی، استاندار قم، با بیان اینکه خدا را شاکریم که مسئولان ما از افراد با ایمان و صالح هستند، گفت: استان قم به خاطر حضور مراجع تقلید مورد رجوع عامه مردم از سایر نقاط ایران و حتی خارج کشور است و به همین سبب مسئولیت در این شهر از دیگر شهرها سنگین‌تر است.
وی اداره استان قم را نیازمند برنامه‌ریزی ویژه دانست و اظهار داشت: مردم در داخل قم و حتی از جاهای دیگر در مورد مشکلات این شهر پیام‌هایی به مراجع می‌دهند و به خاطر موقعیت و وضعیت فرامرزی قم باید مسئولان پاسخ‌گوی مطالبات همه مردم باشند و بار سنگینی بر دوش مسئولان قم است.
آیت‌الله علوی گرگانی با اشاره به اینکه مراجع فقط می‌توانند پیام مردم را به گوش مسئولان در سطح استان برسانند، خطاب به استاندار گفت: شما باید واسطه میان مراجع و دولت باشید و با ارتباط با مراجع پیام دین و مردم را در دولت مطرح کنید.
استاد درس خارج حوزه افزود: ما انتظار داریم مثبتاتی در شما دیده شود و رفتار و کردار شما به گونه‌ای باشد که مردم احساس رضایت کنند و سعی کنید کارها را خودتان از نزدیک پیگیری کنید تا مردم این حضور و دغدغه شما را احساس کنند و هنگام رفتن شما ناراحت شوند.
این مرجع تقلید با بیان اینکه کار خوب را هر کس انجام دهد قابل تقدیر است، دغدغه مراجع و علمای دینی را پاسخگویی به مطالبات مردم دانست و افزود: باید در عمل صادق باشید تا ما هم مبلغ شما باشیم و کسی که مراجع از او تبلیغ کنند در دنیا و آخرت سعادت‌مند خواهد بود.
وی با بیان روایتی از امام صادق(ع) در مورد یکی از اصحاب ایشان که به عنوان والی خوزستان منسوب شده بود و برای کسب اجازه خدمت امام صادق(ع) آمده بود، گفت: امام صادق(ع) فرمودند: «من از اینکه فردی متدین و شایسته والی شده است خوشحالم اما ترس از این دارم که نتوانی از عهده این مسئولیت برآیی و از این جهت ناراحتم» که این توصیه امام صادق(ع) را باید همه مسئولین مدنظر داشته باشند که در آن دنیا باید پاسخ‌گو باشند.
استاد درس خارج حوزه گفت: انتقاد باید سازنده باشد که در این صورت به آن توصیه گفته می‌شود و بیان اشکالات به تنهایی و بدون ارائه راهکار هیچ اثری ندارد.