kayhan.ir

کد خبر: ۵۴۷۶
تاریخ انتشار : ۲۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۲۱:۱۱
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی:

سطح بهداشت روستاها تقویت می‌شود

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از تقویت بهداشت روستاها خبر داد و گفت: بیشترین مشکلات موجود بهداشت و درمان در حاشیه شهر و روستاهای دورافتاده وجود دارد.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از تقویت بهداشت روستاها خبر داد و گفت: بیشترین مشکلات موجود بهداشت و درمان در حاشیه شهر و روستاهای دورافتاده وجود دارد.
سیدحسن قاضی‌زاده هاشمی در جمع خبرنگاران در دامغان اظهار داشت: برنامه چهار ساله مناسبی در پیش رو داریم که ساختن زیرساخت‌ها و آماده کردن فضا در اولویت است.
وی با بیان اینکه بیمارستان‌های دولتی زیان‌ده هستند افزود: تقویت این بیمارستان‌ها برای کاهش فشار بر روی مردم از برنامه‌های هدفمند دولت تدبیر و امید است.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی همچنین با اشاره به کسری بودجه در حوزه بهداشت و درمان کشور اظهار داشت: این مهم موجب ناقص ماندن بسیاری از پروژه‌های در حال ساخت با وعده‌های محقق نشده است.
وی گفت: در حال حاضر بیمارستان‌های دولتی ما بسیار زیان‌ده بوده و باید با واقعی کردن تعرفه‌ها این بخش را از حالت موجود خارج کنیم.
قاضی‌زاده هاشمی اظهار کرد: اگر تعرفه‌ها را به ویژه در بخش دولتی واقعی تعریف کنیم مشخص می‌شود چه کسانی متخلف هستند و چه کسانی بی‌جهت متهم به تخلفات می‌شوند.
وزیر بهداشت با بیان اینکه دولت نهم و دهم ظرف مدت هشت سال تعداد پرسنل دولتی وزارتخانه را از 230 هزار نفر به 420 هزار نفر رساند گفت: 150هزار نفر به صورت قراردادی مشغول به کار هستند و مجلس و دولت هیچ ردیف حقوقی برای آنان مشخص نکرده‌اند و دولت تدبیر و امید، امیدوار است با شناسایی منابع موجود اقداماتی را در جهت رفع این مشکل به کار گیرد.
قاضی‌زاده هاشمی درباره وضعیت دانشکده داروسازی دامغان و رد شایعه اعطای مجوز این دانشکده به شاهرود نیز گفت: در این راستا دانشگاه آزاد اسلامی مجوزی در اختیار دارد که اگر از آن استفاده کند مورد حمایت دولت نیز قرار می‌گیرد و اگر خود دانشگاه اقدامی نکند دولت راسا وارد کار خواهد شد و آن را انجام خواهد داد.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تاکید بر اینکه دولت قصد دارد به حوزه سلامت مانند غذا اهمیت بدهد، گفت: سهم حوزه سلامت از بودجه ملی باید افزایش یابد.
وی گفت: انتظار است حوزه سلامت بیشتر از این رضایت مردم را جلب کند و دولت بنا دارد به حوزه سلامت، مثل غذا اهمیت دهد و کمک کند تا مشکلات کمتر شود و سهم سلامت از بودجه ملی افزایش یابد و اولویت دولت دراین حوزه توجه به مناطق محروم است.