برگزاری نخستین جشنواره بینالمللی غذای کشورهای عضو اکو در زنجان
نخستین جشنواره بینالمللی غذای کشورهای عضو اکو با حضور پنج کشور ترکیه، آذربایجان، چین، تاجیکستان و ایران با استقبال گسترده مردم در زنجان برگزار شد.
زنجان - خبرنگار کیهان:
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان زنجان، در آیین افتتاحیه این جشنواره گفت: در بخش پخت آش 25 استان حضور دارند که 42 نوع آش ارائه میشود. یحیی رحمتی با اشاره به حضور کشورهای خارجی گفت: در سال 93، سازمان همکاریهای اقتصادی اکو پیشنهاد راهاندازی بخش بینالملل جشنواره غذای اکو را ارائه داد که با پیگیریهای انجام شده امسال این جشنواره با حضور کشورهای چین، تاجیکستان، آذربایجان و ترکیه برگزار شد. وی افزود: 120 غرفه صنایع دستی از 25 استان کشور در دهمین جشنواره آش ایرانی حضور فعال خواهند داشت. همچنین در آیین افتتاح این جشنواره «ماراش اوغلو» معاون دبیر کل سازمان همکاریهای اقتصادی اکو گفت: همگرایی و همکاری منطقهای موجب ارتقای صنعت غذا و حفاظت از تولیدات محلی میشود. وی افزود: غذا پدیدهای بینالمللی و دروازه فرهنگ محلی است که 30 درصد هزینه گردشگری را به خود اختصاص میدهد. ماراش اوغلو با اشاره به راهکارهای جذب گردشگر در کشورهای عضو اکو گفت: تعیین مسیرهای گردشگری، ارتقای آموزش و مهارت نیروی انسانی برای کیفیتبخشی به تولیدات محلی و ارتقای خدمات از جمله این راهکارهاست. جشنواره غذای کشورهای عضو اکو تا سیزدهم شهریور ماه در زنجان ادامه خواهد داشت.