رئیس سازمان ملی استاندارد:
مجوزی برای استفاده از خمیر مرغ در سوسیس و کالباس ندادهایم
رئیس سازمان ملی استاندارد گفت: هیچگونه مجوزی برای استفاده از خمیر مرغ در فرآوردههای گوشتی به ویژه سوسیس و کالباس داده نشده است.
نیره پیروزبخت در گفتوگو با ایسنا، با تاکید بر این که برای استفاده از خمیر مرغ در فرآوردههای گوشتی حتما سازمان ملی استاندارد و سازمان غذا و دارو باید مجوز دهند، گفت: بر کارخانههای تولید فرآوردههای گوشتی نظارت میکنیم تا از خمیر مرغ استفاده نکنند.
وی درمورد مجوزهای صادر شده از سوی سازمان دامپزشکی برای فعالیت واحدهای تولید خمیر مرغ اظهار کرد: ممکن است سازمان دامپزشکی برای استفاده از خمیر مرغ در حوزههای دیگر مجوز داده باشد، ولی کارخانههای فرآوردههای گوشتی را به طور کامل کنترل میکنیم تا از خمیر مرغ استفاده نکنند.
رئیس سازمان ملی استاندارد با اشاره به این که تاکید سازمان ملی استاندارد بر عدم استفاده از خمیر مرغ در سوسیس، کالباس و فرآوردههای گوشتی است، تصریح کرد: هنوز موافقت خود را برای بهکارگیری خمیر مرغ اعلام نکردهایم و تا زمانی که به نتیجه نرسیم که خمیر مرغ در زمینه مطلوب تولید میشود مجوز استفاده نمیدهیم.
پیروزبخت در پایان به بررسی موضوع استفاده از خمیر مرغ در فرآوردههای گوشتی توسط سازمانهای مختلف اشاره کرد و گفت: از هفته آینده جلسات مشترک سازمان غذا و دارو، سازمان ملی استاندارد و سازمان دامپزشکی آغاز میشود تا بررسی مجدد نسبت به استفاده از خمیر مرغ در فرآوردههای گوشتی داشته باشیم.
با وجود این که سازمان دامپزشکی از آذرماه سال گذشته بارها اعلام کرده است که میتوان از خمیر مرغ در صنایع غذایی استفاده کرد، سازمان ملی استاندارد و سازمان غذا و دارو به دلیل تامین بهداشت و سلامت جامعه تاکنون مقابل خواست کارخانهها مقاومت کردهاند اما با توجه به تلاش کارخانههای فرآوردههای گوشتی برای اخذ مجوز بکارگیری خمیر مرغ باید دید این دو سازمان تا چه زمانی در مقابل خواسته سازمان دامپزشکی و کارخانهها مقاومت میکنند.