رئیس سازمان ملی استاندارد:
مجوزی برای استفاده از خمیرمرغ در سوسیس وکالباس ندادهایم
رئیس سازمان ملی استاندارد تأکید کرد: هیچگونه مجوزی برای استفاده خمیرمرغ در فرآوردههای گوشتی به ویژه سوسیس و کالباس داده نشده است.
نیره پیروزبخت در گفتوگو با ایسنا، با تاکید بر اینکه برای استفاده از خمیر مرغ در فرآوردههای گوشتی حتماً سازمان ملی استاندارد و سازمان غذا و دارو باید مجوز دهند، گفت: بر کارخانههای تولید فرآوردههای گوشتی نظارت میکنیم تا از خمیرمرغ استفاده نکنند.پیروزبخت در مورد مجوزهای صادرشده از سوی سازمان دامپزشکی برای فعالیت واحدهای تولید خمیرمرغ گفت: ممکن است سازمان دامپزشکی برای استفاده از خمیرمرغ در حوزههای دیگر مجوز داده باشد، ولی کارخانههای فرآوردههای گوشتی را بهطور کامل کنترل میکنیم تا از خمیرمرغ استفاده نکنند.وی با اشاره به اینکه تأکید سازمان ملی استاندارد بر استفاده نکردن از خمیر مرغ در سوسیس، کالباس و فرآوردههای گوشتی است، افزود: هنوز موافقت خود را برای بکارگیری خمیرمرغ اعلام نکردهایم و تا زمانی که در زمینه مطلوب تولید خمیرمرغ به نتیجه نرسیم مجوز استفاده نمیدهیم.