kayhan.ir

کد خبر: ۵۴۱۱۸
تاریخ انتشار : ۰۹ شهريور ۱۳۹۴ - ۲۰:۵۲

شکوری‌راد از متهمان فتنه 88 بازداشت شد

علی شکوری‌راد عضو حزب منحله مشارکت به دلیل اصرار بر تخلفات قبلی و اقدامات فتنه‌گرانه، بازداشت شد.


مرجع قضایی علت بازداشت شکوری‌راد را اصرار بر تخلفات قبلی و اقدامات فتنه‌گرانه اعلام کرده است.
گفتنی است شکوری‌راد عضو حزب منحله مشارکت، نماینده مجلس ششم و یکی از متحصنین آن دوره مجلس و حامی یکی از سران فتنه در حوادث سال 88 است.
وی به اتهام مسائل امنیتی در 20 مهرماه 1389 بازداشت شده بود.
فتنه برای ما تعریف نشده است!
 علی شکوری راد دبیر کل حزب مشارکت - 2 موسوم به اتحاد ملت ایران در نشست خبری با بیان اینکه فتنه 88 برای ما تعریف نشده است بدون هیچ‌گونه اشاره‌ای به عملکرد خود و اعضای این تشکل در سالیان گذشته مدعی شد: خود را پاسدار ارکان جمهوری اسلامی می‌دانیم !
به گزارش فارس شکوری راد در این نشست خبری گفت: اظهارنظرها در مورد حوادث سال 88 مربوط به آن دوره است و ما کسی را وادار نکرده‌ایم و نه می‌خواهیم که موضع خود را بیان کند. ما به این تقسیم‌بندی که شما گفتید توجه‌ای نداشته‌ایم!
وی بدون اشاره به فتنه گری خود و دوستانش در سال 88 اظهار داشت:  اگر بخواهیم سال 88 را تقسیم‌بندی کنیم نقطه عطف آن را می‌توانیم 22 خرداد سال 92 مثال بزنیم. چرا که ماجراهای قبل و بعد تفاوت دارد و ما براساس این نقطه عطف تحلیل‌ها را ابراز می‌داریم.
دبیر کل حزب مشارکت 2 موسوم به اتحاد ملت ایران همچنین گفت: ادامه مباحثی چون (فتنه سال 88) فقط کش دادن حوادث تلخ گذشته است و متاسفیم حبس و حصر مثل استخوان لای زخم باقی مانده و اجازه نمی‌دهد این زخم التیام یابد.
شکوری راد خطاب به خبرنگاری که از وی درباره مواضع این تشکل درباره فتنه 88 پرسید اظهار داشت:  ما از واژه‌ای که شما به کار می‌برید(فتنه) دریافت و تعریف روشنی نداریم و در متون ما فتنه تعریف نشده است.
وی همچنین گفت:  رویکرد حزب ما رویکرد آینده است بنابراین حزب اتحاد در سال 88 وجود نداشته که الان بخواهیم موضعی اتخاذ کنیم.
شکوری راد بدون پاسخگویی به مواضع و اقدامات غیرقانونی و ساختارشکنانه دوستان خود از جمله اعضای حزب منحله مشارکت که بیشتر آنها امروز در تشکل تازه تاسیس عضو شده‌اند اظهار داشت: ما حزبی هستیم که بنای خود را بر قانون گذاشتیم و هرچیزی که قانونی باشد بر آن تمکین می‌کنیم. ما نه تنها نظام جمهوری اسلامی را پاسداری می‌کنیم بلکه خود را پاسدار ارکان این نظام نیز می‌دانیم.
چرا اتحاد ملت ایران
همان مشارکت - 2 است؟!
گفتنی است اکثریت اعضای حزب موسوم به اتحاد ملت ایران پیش از این عضو حزب منحله مشارکت بوده‌اند که این حزب نقش بسزایی در فتنه 88 داشته است.
نگاهی به لیست هیئت موسس حزب اتحاد ملت ایران نشان از حضور پررنگ مشارکتی‌ها در آن دارد.
محمد آقایی،  حسین خلیلی اردکانی،  علی‌محمد مظفری،  رؤیا بلوری،  پیروزی و سیدحسن موسوی‌نژاد از جمله مشارکتی‌های حزب جدید هستند.
چندی پیش بود که اندیشکده آمریکایی «امنیت آمریکای جدید» در گزارشی اعلام کرده بود دولت اوباما باید پس از توافق هسته‌ای به سراغ اصلاح‌طلبان رفته و از آنان حمایت کند. ارتباط راهبرد سیاسی کاخ سفید برای فضای داخلی ایران و سربرآوردن احزابی مانند اتحاد ملت، موضوعی است که نمی‌توان و نباید به سادگی از کنار آن گذشت.
از سوی دیگر در کنگره افتتاحیه حزب موسوم به اتحاد ملت ایران خبرنگارانی از بی‌بی سی ارگان رسانه‌ای انگلیس نیز حضور داشتند که گزارش‌های اختصاصی بی‌بی‌سی از نشست این تشکل مورد توجه رسانه‌ها قرار گرفت.