نامه اعتراضی هنرمند انگلیسی به حامی رژیم صهیونیستی (اخبار ادبی و هنری)
یک هنرمند انگلیسی با ارائه دلایلی منطقی در خصوص نژادپرستی رژیم صهیونیستی، از حمایت یک هنرپیشه زن آمریکایی از این رژیم انتقاد کرد.
یک هنرمند انگلیسی با ارائه دلایلی منطقی در خصوص نژادپرستی رژیم صهیونیستی، از حمایت یک هنرپیشه زن آمریکایی از این رژیم انتقاد کرد.
به گزارش العالم، در سایه گسترش تحریم محصولات و کالاهای رژیم صهیونیستی در مناطق مختلف جهان به ویژه اروپا، اقدام اخیر یک بازیگر زن آمریکایی در حمایت از یک شرکت تولید نوشابه در یکی از شهرکهای صهیونیستنشین، با انتقادهای منطقی یک موسیقیدان انگلیسی همراه شد.
«راجر واترز» که با گروه موسیقی پینک فلوید همکاری میکند، چند نامه انتقادآمیز به «اسکارلت جوهانسون» به علت حمایتش از نژادپرستی اسرائیل فرستاده است، که البته نَه جوابی از جوهانسون دریافت کرده و نَه رژیم صهیونیستی واکنشی به این نامهها نشان داده است. در این نامهها آمده است:
«اسکارلت؟! حدود یک سال پیش با او (اسکارلت) دیدار کردم و آن گونه که به یاد دارم، شدیداً مخالف نومحافظهکاران بود و از ارتش ویژه دیک چنی و بازیگر اصلی عراق (بلک واتر) بسیار متنفر بود.»
واترز چنین ادامه میدهد: «اسکارلت کوچولو! آیا میدانی اسرائیل یک روستا را در منطقه بیابانی نقب 63 بار کاملاً تخریب کرد که این روستا آخرین بار روز 26 دسامبر 2013 تخریب شد؟ آیا میدانی در اسرائیلِ به اصطلاح دمکراتیک 50 قانون نژادپرستانه وجود دارد.»
واترز افزود: «اسکارلت! من جوابهایت را که در آن ادعا میکنی فلسطینیها همچون دیگران (صهیونیستهای ساکن اراضی اشغالی 1948 موسوم به اسرائیل) از حقوق مساوی برخوردارند، خواندم. واقعاً فلسطینیها و دیگران از حقوق مساوی برخوردارند؟!! آیا فلسطینیها حق رأی دادن دارند؟! آیا میتوانند آزادانه در هر مسیری تردد کنند؟! آیا میتوانند بدون توقف چند ساعت در ایستهای بازرسی ارتش اسرائیل به محل کار خود بروند؟! آیا آب آشامیدنی سالم دارند؟! آیا از سیستم بهداشتی مناسب برخوردارند؟! آیا حقوق آنها مراعات میشود؟! آیا از حمله گاه و بیگاه نیروهای ارتش اسرائیل به خانههای خود برای بازداشت فرزندانشان در امان هستند؟! آیا از حق اعتراض کردن به احکام دستگاه قضایی اسرائیل برخوردارند؟! آیا میتوانند املاکی را که پس از جنگ سال 1948 از دست دادند، بازپس بگیرند؟ آیا حق برخورداری از زندگی عادی و معمولی را دارند؟ آیا حق تعیین سرنوشت خود را دارند؟»
واترز افزود: «اسکارلت! میدانی که جواب این سؤالها «نَه» است یعنی فلسطینیها از این حقوق برخوردار نیستند پس از کدام حقوق مساوی سخن میگویی.» منابع رسانهای تأکید کردند، در حالی که لندن نیز طرفدار سرسخت رژیم صهیونیستی است، واترز برای بیان دیدگاه خود درباره این رژیم ترس و واهمهای از خود نشان نداده است. او باید الگویی برای سران عرب باشد، سرانی که در قبال ظلمی که رژیم صهیونیستی به ملت فلسطین روا میدارد، سکوت کردهاند.