افزایش دما در خوزستان سبب کاهش تولید محصولات کشاورزی شده است
افزایش دما در خوزستان سبب کاهش تولید محصولات کشاورزی شده است.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: بالارفتن دمای هوا و عبور دما از مرز 50 درجه، صدمات زیادی را به محصولات کشاورزی استان وارد کرده به طوری که کاهش تولید را به دنبال داشته است.
قاسمینژاد افزود: شرجیهای چند روز اخیر و هفته گذشته مشکل زیادی برای محصولات در پی ندارد و حتی برای برخی محصولات مانند نیشکر و برنج خوب است اما اگر همراه با افزایش دما باشد مشکلساز میشود.
وی خاطرنشان کرد: درجه بالای دما و عبور از حد نرمال، روند رشد فیزیولوژیک محصول را دچار مشکل کرده است؛ به ویژه در زمانی که این افزایش دما با مرحله گلدهی محصول توام باشد و محصول ذرت از حساسترین محصولات در برابر گرما است که با گرمای زیاد دچار کاهش تولید میشود.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان بیان کرد: اگر دما تا 20 روز آینده با همین صورت ادامه یابد، محصولات کشاورزی خوزستان در مرحله گردهافشانی دچار کاهش رشد میشوند.
استان خوزستان با تولید 40 درصد از ذرت تولیدی کشور، مقام اول را داراست.