kayhan.ir

کد خبر: ۴۷۹۵۵
تاریخ انتشار : ۳۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۲۱:۳۹

جزئیات حمله هکری انصارالله به وزارتخانه‌های مهم آل‌سعود

الحوثی‌ها برخی جزئیات مربوط به اسناد به دست آمده توسط «ارتش سایبری یمن» از وزارتخانه‌های عربستان را منتشر کردند.

به گزارش خبرگزاری فارس، الحوثی‌ها همان‌طور که روز آخر اردیبهشت قول داده بودند، جزئیات شماری از هزاران اسناد وزارتخانه‌های خارجه، دفاع و کشور عربستان را منتشر کردند. این اسناد توسط ارتش سایبری یمن و از طریق هک کردن سایت‌های وزارت خارجه، کشور و دفاع عربستان به دست آمده‌اند.
بر اساس یکی از اسناد افشا شده، که در اختیار خبرگزاری فارس قرار داده شده است، ریاض قصد داشت در زمان حاکمیت اخوان‌المسلمین بر مصر، 10 میلیارد دلار هزینه کند تا آزادی «حسنی مبارک» دیکتاتور سابق مصر، از زندان فراهم شود. طبق این سند، «محمد مرسی» رئیس‌جمهور وقت مصر (2012)، با پیشنهاد عربستان مخالفت کرده است.
تقاضای سفیر عربستان
 برای کمک به فتنه‌گران برانداز ایرانی
همچنین بر اساس سند دیگری که انصارالله آن را منتشر کرده است، سفیر عربستان در ایران راهکارهایی را برای تغییر نظام جمهوری اسلامی ایران به مقامات آل سعود پیشنهاد می‌کند که یکی از آنها، حمایت از کسانی است که خواستار تغییر این نظام هستند.
ویکی‌لیکس
به گزارش تسنیم، پایگاه اینترنتی ویکی‌لیکس نیز بیش از 60 هزار سند در ارتباط با سیاست خارجی عربستان را منتشر کرده است. این پایگاه اعلام کرده که انتشار این اسناد که متعلق به وزارت خارجه و سفارتخانه‌های عربستان است، طی هفته‌های آتی ادامه پیدا می‌کند. شمار کل اسناد مذکور نیز نیم میلیون سند اعلام شده است.
همزمان، «جولیان آسانژ» بنیانگذار ویکی‌لیکس که این اسناد را منتشر کرده است، اظهار داشت: اسناد سعودی از دیکتاتوری نظام حاکم سعودی و اقدامات مجرمانه آن پرده برمی‌دارد. نظامی که روز به روز انسجام خود را (بیشتر از قبل) از دست می‌دهد.» در این اسناد مواردی نیز از تلاش‌های گسترده آل سعود برای ایجاد اختلافات و درگیری‌های مذهبی در عراق پرده‌برداری شده است که با واکنش عراق مواجه شده است. کمیسیون روابط خارجی پارلمان عراق اعلام کرد، این کمیسیون نشستی را درباره اسناد ویکی‌لیکس برگزار می‌کند.
طبق اسناد جدیدی که پایگاه ویکی‌لیکس منتشر کرده است، عربستان طرحی برای تحریک گروه‌های سنی داخل عراق علیه دولت «نوری مالکی» نخست‌وزیر سابق عراق (در راستای سیاست‌های آل سعود و شعله‌ور کردن آتش فتنه میان شیعیان و اهل سنت) در دست اجرا داشته است.
ماجرای بن لادن
از جمله اسنادی که ویکی‌لیکس منتشر کرده، نامه «عبدالله بن لادن» پسر «اسامه بن لادن» به «گلن کیزر» سفیر آمریکا در عربستان است. در این نامه عبدالله از سفیر می‌خواهد برای بن لادن گواهی فوت صادر کند.
کیزر نیز در جواب می‌نویسد، دولت آمریکا بنابر توصیه کارشناسان حقوقی، از صدور چنین سندی خودداری می‌کند.
آمریکایی‌ها می‌گویند اسامه بن لادن اردیبهشت 1390 در حمله کماندوهای آمریکایی و در «ابیت آباد» پاکستان کشته شد.
از آنجایی که جسد بن لادن را هیچ‌کس ندیده و آمریکا نیز اعلام کرده جسد را به دریا انداخته است، سوال‌های بی‌جواب زیادی درباره مرگ وی باقی مانده است.