کد خبر: ۴۷۶۲
تاریخ انتشار : ۱۴ بهمن ۱۳۹۲ - ۲۱:۱۶

کاترین اشتون:برای رسیدن به توافق نهایی تا هر زمانی که لازم باشد وقت می‌گذاریم

کاترین اشتون اعلام کرد که گروه 5+1 در مذاکرات هسته‌ای با ایران تا هر زمانی که لازم باشد برای رسیدن به یک توافق «بسیار دشوار» گفت‌وگو خواهد کرد، حتی اگر این کار به مفهوم تمدید ضرب‌الاجل 6 ماهه‌شان باشد.
کاترین اشتون اعلام کرد که گروه 5+1 در مذاکرات هسته‌ای با ایران تا هر زمانی که لازم باشد برای رسیدن به یک توافق «بسیار دشوار» گفت‌وگو خواهد کرد، حتی اگر این کار به مفهوم تمدید ضرب‌الاجل 6 ماهه‌شان باشد.
به گزارش ایسنا رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا در گفت‌وگو با روزنامه وال استریت ژورنال در حاشیه کنفرانس امنیتی مونیخ گفت که توافق نهایی باید جامعه بین‌المللی را مطمئن کند که برنامه هسته‌ای ایران صلح‌آمیز است.
اشتون علاوه بر آن مذاکرات با ایران را «بسیار دشوار» خواند و گفت: همه این را به شما خواهند گفت که این مذاکرات بسیار دشوار است. ما در این زمینه هیچ تضمینی نداریم و برای رسیدن به یک توافق درست تا هر زمانی که لازم باشد وقت می‌گذاریم.
اشتون در گفت‌وگو با این روزنامه آمریکایی از اظهار نظر درباره درخواست‌های احتمالی گروه 5+1 از ایران خودداری کرد، ولی گفت که «نگرانی‌های بین‌المللی باید کاملا رفع شوند و اعتمادی که مردم باید نسبت به ماهیت صلح‌آمیز برنامه هسته‌ای ایران داشته باشند باید قطعی شود.
به گزارش فارس، رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفت که در چند هفته آینده و پس از دور بعدی مذاکرات به ایران سفر خواهد کرد تا درباره مسائل منطقه‌ای و حقوق بشر با مقامات ایران گفت‌وگو کند.